@ayaz ekipmanları özetleyim kısaca
A/B Bilgisayar + bileşenleri önemlileri ekliyorum (a/b yani 2 tane bilgisayar var ortada biri ev serveri dizaynı,diğeri normal)
Intel Core i7-12700KF 3.60GHz 12 / 25MB L3 Cache Soc 1700
GIGABYTE Z590 AORUS MASTER Intel Z590 Soket 1200 DDR4 5400MHz (O.C) M.2 (Dual 2 makina)
THERMALTAKE TOUGHPOWER PF1 ARGB 80PLUS PLATINUM 1200W
Asus ProArt B660-Creator D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4
Sonnet fusion ssd m.2 4x4 pcie card silent (Dual)
EDUP Gigabit Ethernet PCI Express PCI-E Network Card
64x Server Ram İ7 /1TB SSD / Raıd 2
WD 2x/ 36 TB Cloud EX2 Ultra (Arşiv yüzünden bu kadar fazla)
Yükseltme sürüm HP
ASUS PCE-AC88 AC3100
İ5 /32 gb ram
240gb ssd/
Şu an yükseltilmiş notebook'la dolanıyorum bu kadar ekipmanı tek başıma almadım tabi,kardeşimin tavsiye desteğiyle birlikte kullanılan özel yazılımda onun sayesinde.
Normal bir yazılım korumuyor kısaca,windows da windows olmaktan çıkıyor ama en sağlıklısı os yada linux üzerinde kullanımıdır.Ben windows da aşırı işlem yaptığım için mecburi kullanıyorum.Günümüz gereği abartılı görülmemesi gerektiğini düşünüyorum bu kadar güvenliğin.
Testleri yapıldı,herhangi bir zafiyet oluştuğunda kaba modüller devreye giriyor.Bende bir zafiyet olursa kullanan birimlerdede anlık gerçekleşerek güncellemeyi bekliyorum.
İlerleyen zamanlarda daha anlaşılır net bir şekilde blogda bir makale yazabilirim.
Eklemeyi unutmuşum,cihaza el koyulma durumu olması söz konusu değildir zaten tamamen legal tutumum bilinmekte.İhtimallere karşı kurcalamaya karşı el koyulma olayına gelirsek bir şey bulamaz sistem öyle bir hale geldiki coco colanın tarifi gibi oldu kardeşler bir araya gelmeyince şifreleme çözülemiyor hesabı.