Hanımlar beyler bi nonun sms sini almanın bir yolu varmı rat dışı bi çözümü olan varmı ciddi bir iş
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Yok hocam şimdi bi numara vericem ona gelicek olan sms lazım banatam olarak istediğin nedir kral. anlatırsan yardımcı oluruz. android hack mi istediğin nedir istediğin
Bak Güzel kardeşim. Crypter var araştır. Bir Resim veya Mp4 içine Rat Virüsü yerleştireceksin. Bunada Crypter le Virüsü gizleyeceksin. Bu Dosyayı Oluşturdun Diyelim Bu Dosyayı kurbana atacaksın sosyal mühendislikle yedireceksin. Ok. Yedirdiğini farz edelim kalidende exploit diyeceksin. Help yazacaksın komutlar çıkıcak karşına. Android Hack Yaptığında ancak O Atılan Sms Kaydını görebilirsinYok hocam şimdi bi numara vericem ona gelicek olan sms lazım bana
La amq kafsn mi iyi apk dosyasini hivbir fotografa yada mp4 un icine entegre edemezsin ratin yapisi bozulurBak Güzel kardeşim. Crypter var araştır. Bir Resim veya Mp4 içine Rat Virüsü yerleştireceksin. Bunada Crypter le Virüsü gizleyeceksin. Bu Dosyayı Oluşturdun Diyelim Bu Dosyayı kurbana atacaksın sosyal mühendislikle yedireceksin. Ok. Yedirdiğini farz edelim kalidende exploit diyeceksin. Help yazacaksın komutlar çıkıcak karşına. Android Hack Yaptığında ancak O Atılan Sms Kaydını görebilirsin
Hocam ben rat dışı diyorum zaten cerberus var fut yapıp bende yollamasını biliyorum sorun o değil android olmayan twlwfonlarda var benim dediğim bi numaraya gelicek sms si rat dışı nasıl buluruz bi uygulama veya yazılım varmı masraflı bişe olsada sorun değil elle tutulur bişe olması lazımLa amq kafsn mi iyi apk dosyasini hivbir fotografa yada mp4 un icine entegre edemezsin ratin yapisi bozulur
Klon var onuda turkiyede yapabilen 3 kisi varHocam ben rat dışı diyorum zaten cerberus var fut yapıp bende yollamasını biliyorum sorun o değil android olmayan twlwfonlarda var benim dediğim bi numaraya gelicek sms si rat dışı nasıl buluruz bi uygulama veya yazılım varmı masraflı bişe olsada sorun değil elle tutulur bişe olması lazım
sdfsdHanımlar beyler bi nonun sms sini almanın bir yolu varmı rat dışı bi çözümü olan varmı ciddi bir iş