Direk konuya gireyim mersinli dolandırıcılar var size gelip ben size dans sitesi araba sitesi kadına şiddet vs kurduracam diyip size 2000 tl civarı para teklif ediyorlar sizde kabul ederseniz şaaak polis evinize geliyor çünkü siteyi siz kurdunuz peki polis niye evinize geliyor aq dediğinizi duyar gibiyim
çünkü sizin kurduğunuz siteyle Türk HAKİM SAVCI DOKTOR ASKER hesalparı çalıyolar çaldıkları hesap üzerinden hikaye atıp iddia oynadım kazandım sizde oynayın diyorlar ve hesabın sahibinin arkadaşları buna inanıp oynuyor ve sonra parayı alıp kaçıyorlar kaç gündür foruma dadandılar sakın ama sakın işe girmeyin mahkemelik polislik olursunuz bunu herkese yayın milletin başı yanmasın çoğu genellikle mersinlidir
çünkü sizin kurduğunuz siteyle Türk HAKİM SAVCI DOKTOR ASKER hesalparı çalıyolar çaldıkları hesap üzerinden hikaye atıp iddia oynadım kazandım sizde oynayın diyorlar ve hesabın sahibinin arkadaşları buna inanıp oynuyor ve sonra parayı alıp kaçıyorlar kaç gündür foruma dadandılar sakın ama sakın işe girmeyin mahkemelik polislik olursunuz bunu herkese yayın milletin başı yanmasın çoğu genellikle mersinlidirBu içeriği görmek için giriş yapın.