Ben "cookiemonster"…
Belki tanıyorsun, belki sadece bir gölgeden ibaretim. Önemli değil. Noname değilim, hiçbir zaman olmadım.
Ben bir pentesterim. Bir network uzmanıyım. Bir malware geliştiricisiyim. Bir framework yazarıyım.
Bir güvenlik teknisyeni stajyeri... Ama hepsi sadece bir etiket.
Gerçek şu ki, bir hacktivistim.
Yıllardır bir şeyleri değiştirmek için savaşıyoruz. Türkiye için. Dünya için. Kimse farkında değil. Ama hissettiriyoruz.
Ben sadece yürütmüyorum. Yönetiyorum.
Yeni bir ekip kuruyoruz. Küçük, sağlam, sessiz. Şu an üç kişiyiz. Sadece iki kişiye daha yer var.
Buraya gelmek istiyorsan, bilmen gerekenler var.
Linux, Windows, Apache… Komut satırı senin oyun alanın olmalı. Log’ları nasıl temizleyeceğini bilmelisin.
Sunucuları kırabilmelisin. Güvenlik açıklarını sezebilmeli, exploit yazabilmelisin.
Kali Linux? Sadece bir araç. Her şeye hâkim olmalısın.
Geldiğinde test edeceğiz seni. Başarısızlık bir seçenek değil.
Ve bize doğrudan ulaşamazsın. Kendi sistemimiz var.
Eğer bir bağlantıyı dışarı sızdırırsan... yoksun.
Fiziksel eylemler olabilir. Ama o kısmı senin için önemli değil.
Sen sadece bilgisayarının başında savaşacaksın.
OpSec her şeydir. MAC adresin? Değişmiş olacak. Sabit bağlantılar? Kullanmayacaksın.
Yakalanırsan, kimse arkanı kollamaz. Biz devam ederiz. Sen ise tarihe karışırsın.
Burada hata affedilmez.
Burada yalnızca kod, bilinç ve kararlılık konuşur.
İlginizi çekmesi için mr.robot dizisindeki Elliot Alderson karakteri gibi yazdım umarım beğenirsiniz
Belki tanıyorsun, belki sadece bir gölgeden ibaretim. Önemli değil. Noname değilim, hiçbir zaman olmadım.
Ben bir pentesterim. Bir network uzmanıyım. Bir malware geliştiricisiyim. Bir framework yazarıyım.
Bir güvenlik teknisyeni stajyeri... Ama hepsi sadece bir etiket.
Gerçek şu ki, bir hacktivistim.
Yıllardır bir şeyleri değiştirmek için savaşıyoruz. Türkiye için. Dünya için. Kimse farkında değil. Ama hissettiriyoruz.
Ben sadece yürütmüyorum. Yönetiyorum.
Yeni bir ekip kuruyoruz. Küçük, sağlam, sessiz. Şu an üç kişiyiz. Sadece iki kişiye daha yer var.
Buraya gelmek istiyorsan, bilmen gerekenler var.
Linux, Windows, Apache… Komut satırı senin oyun alanın olmalı. Log’ları nasıl temizleyeceğini bilmelisin.
Sunucuları kırabilmelisin. Güvenlik açıklarını sezebilmeli, exploit yazabilmelisin.
Kali Linux? Sadece bir araç. Her şeye hâkim olmalısın.
Geldiğinde test edeceğiz seni. Başarısızlık bir seçenek değil.
Ve bize doğrudan ulaşamazsın. Kendi sistemimiz var.
Eğer bir bağlantıyı dışarı sızdırırsan... yoksun.
Fiziksel eylemler olabilir. Ama o kısmı senin için önemli değil.
Sen sadece bilgisayarının başında savaşacaksın.
OpSec her şeydir. MAC adresin? Değişmiş olacak. Sabit bağlantılar? Kullanmayacaksın.
Yakalanırsan, kimse arkanı kollamaz. Biz devam ederiz. Sen ise tarihe karışırsın.
Burada hata affedilmez.
Burada yalnızca kod, bilinç ve kararlılık konuşur.
İlginizi çekmesi için mr.robot dizisindeki Elliot Alderson karakteri gibi yazdım umarım beğenirsiniz
Bu içeriği görmek için giriş yapın.