merhaba ben jacop reina kendimi bildim bileli sanaldayım forumlardan anlamıyorum çekiliş için geldim yaşım 17 her türlü yazılım dili biliyorum kurslara katıldım eğitim aldım antalyada oturuyorum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Hoş geldin aramıza dostummerhaba ben jacop reina kendimi bildim bileli sanaldayım forumlardan anlamıyorum çekiliş için geldim yaşım 17 her türlü yazılım dili biliyorum kurslara katıldım eğitim aldım antalyada oturuyorum
dostum öncelikle hepsini bildiğini varsaysam bile mesela fortranı nie biliyorsun yada cobolu hade onu geçtim bu nasıl bir işsizliktir perlün her lehçesini öğrenmek kadar boş bir iş yok her dilin sytanxını bilemezsin kendini böyle tanıtman senin eksine her neyse hoşgeldinBu içeriği görmek için giriş yapın.
hoşgeldin @Elessya bak sana arkadas forumdamerhaba ben jacop reina kendimi bildim bileli sanaldayım forumlardan anlamıyorum çekiliş için geldim yaşım 17 her türlü yazılım dili biliyorum kurslara katıldım eğitim aldım antalyada oturuyorum

Dişi değilse aynı cinse karşı ilgilenmiyom kankahoşgeldin @Elessya bak sana arkadas forumda![]()