Selam arkadaşlar ben rümeysa aranıza yeni katıldım bilgisayar bilgim fazla medyacılık ile uğraşıyorum bildiklerimi aktarmaya ve bişeyler öğrenmek için geldim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
teşşekürler hbHoş geldin rümeysa !
burada edinebileceğin gerçek dostluklar. seni bilgilendirecek konular. bilgini vereceğin konu açma hakkın.
ve çok iyi bir ortam var buraya hoş geldin umarım kalıcı olursun.
Sanalda Gerçek dost olamaz*Hoş geldin rümeysa !
burada edinebileceğin gerçek dostluklar. seni bilgilendirecek konular. bilgini vereceğin konu açma hakkın.
ve çok iyi bir ortam var buraya hoş geldin umarım kalıcı olursun.
Hosgeldin gülüm ben timin yakışıklı tatlı karizmatik eğlenceli zevkli akıllı bilgeli kişisiyim bir sorun olursa bana yazarsınteşşekürler hb
eyvALLAH hoşbuldukHosgeldin gülüm ben timin yakışıklı tatlı karizmatik eğlenceli zevkli akıllı bilgeli kişisiyim bir sorun olursa bana yazarsın
Instagram Kapatma Açma Taklit Anıtlaştırma Hackleme DM Sitesi kurma felan Kısaca Instagram ile alakalı herşeyi yapıyomOj geldın medya üzerine hangi bilgilere hakımsın
Facebook instagram reklamları raporlamayı ve daha fazlasını biliyormusunInstagram Kapatma Açma Taklit Anıtlaştırma Hackleme DM Sitesi kurma felan Kısaca Instagram ile alakalı herşeyi yapıyom
Facebook bilmiyorum Instagramda Reklamla hiç uğraşmadım.Facebook instagram reklamları raporlamayı ve daha fazlasını biliyormusun
Medya ile alakalı gerçekten o kadar bilgiye sahipsen aktif takıl Max 1 haftaya medya rankı alırsın
Ne biliyorsun aq medya hakkında en son ellesya vardı medyacıyım diye gezen bi sikim bildiği yok bu forumda benden daha iyi olarak gördüğüm tek medyacı @Mortojose oda medyacı değil sadece medya bilgisi çok yüksekAmq bilgisinin 20 katı bilgiye sahibim bir sıkım olmadi bize
?? lan sik-sik siizn için medya hesap açma kapatma tek o yüzden sıktır git benle sidik yarıştırmaNe biliyorsun aq medya hakkında en son ellesya vardı medyacıyım diye gezen bi sikim bildiği yok bu forumda benden daha iyi olarak gördüğüm tek medyacı @Mortojose oda medyacı değil sadece medya bilgisi çok yüksek
medyacı olmak için ne bildiğinizi sanıyorum anlamıyorum medyacı dediğin sosyal medyayla uğraşandır çok bilgin olmasına gerek yok en azından şunu biliyorum dicek kadar olsun yeterNe biliyorsun aq medya hakkında en son ellesya vardı medyacıyım diye gezen bi sikim bildiği yok bu forumda benden daha iyi olarak gördüğüm tek medyacı @Mortojose oda medyacı değil sadece medya bilgisi çok yüksek
Aynen kardeşim sadece hesap açıp kapatıyorum sen git pipinle oyna hadi?? lan sik-sik siizn için medya hesap açma kapatma tek o yüzden sıktır git benle sidik yarıştırma
hesap açıp kapatan medyacı olamaz amk ya Medyacı Dediğinin Sağlam Medyası olur eğer medyası varsa o adam medyacıdır telif sitesi kurma hesap kapatma bunları zaten gözümüz kapalı yapıyoruz?? lan sik-sik siizn için medya hesap açma kapatma tek o yüzden sıktır git benle sidik yarıştırma
Sosyal medyayla çok uğraşmak = medyacılık hmmmedyacı olmak için ne bildiğinizi sanıyorum anlamıyorum medyacı dediğin sosyal medyayla uğraşandır çok bilgin olmasına gerek yok en azından şunu biliyorum dicek kadar olsun yeter