Merhaba konuya hoş geldin.
bu yazıda signalRGB yazılımı sayesinde klavyenizi nasıl özelleştirebilir onu anlatacam.
signalRGB tanımı: HyperX negurty gibi klavyenizi gösterişli yapmaya calışan bir yazılımdır ilk olarak resmi sitesinden setup dosyasını indir ve pc kur.
linux distrolarında calışırmı bilmem ben windows üzerinden anlatacam. neyse
siteden setup u indirip kurduk ve 1 hesap actık.
herşeyi resmi siteler üzerinden yapıyoruz internet ortamında insanın başına ne gelcegi belli degil. o yüzden.
sitesine tıkladıkdan sonra indirme butonu var download now diye tıklayın setup i indirin.
dosyayı hangi lokasyona inecek onu belirtin sonrası bildigimiz kurulum işlemleri ile devam etmektedir bu yazılımda valorant olmak üzere cs apex pubg oyunun rgb leri bulunmaktadır bunlar pro versiyonları icin kullanıma uygun halde sunulmak üzere tasarlanmıştır. fiyatlandırma usd olarak işlemektedir fiyatları ise şöyle gösterilmekdir.:
1 aylık: 6$
6 aylık: 30$
1 yıllık: 45$
olarak yer edilmektedir free versiyonlarda iş görür daha sonra bu bölümden bir account acmak gerek
formu doldurup gönderin epostanıza dogrulama kodu yada link gelecek. onlarıda yaptıkdan sonra uygulama kullanıma hazır halde.
Uygulama arayüzü bu şekilde:
sağ üst kısımda arama kutucugu var istediginiz modeli versiyonu aratabilirsiniz. daha sonra bu kısımda dowload ibrasi yer alacaktır
(farklı klavye templatei üzerinden)
(konudaki hata telefi edildi akşam halletcektim de (üşendim) farklı klavye versiyonu üzerinden gösteriyorum indirilmemiş olan tıkladıkdan sonra otomatik bicimde klavyenizde etkinleşecektir tabi bunun olması icin rgb ışıklandırma olmak zorunda. klavyede
indirdikden sonra bu bölümden özelliştirme işlemlerini yapabilir yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz.
sonrakı olagan üstü dışı konularda görüşünceye dek benden buraya kadar esenlikler...
tesadüfen youtube reklamlarında görüp denedim bende. ufak bir not.

bu yazıda signalRGB yazılımı sayesinde klavyenizi nasıl özelleştirebilir onu anlatacam.
signalRGB tanımı: HyperX negurty gibi klavyenizi gösterişli yapmaya calışan bir yazılımdır ilk olarak resmi sitesinden setup dosyasını indir ve pc kur.
linux distrolarında calışırmı bilmem ben windows üzerinden anlatacam. neyse
siteden setup u indirip kurduk ve 1 hesap actık.
sitesine tıkladıkdan sonra indirme butonu var download now diye tıklayın setup i indirin.
1 aylık: 6$
6 aylık: 30$
1 yıllık: 45$
olarak yer edilmektedir free versiyonlarda iş görür daha sonra bu bölümden bir account acmak gerek
Uygulama arayüzü bu şekilde:
(konudaki hata telefi edildi akşam halletcektim de (üşendim) farklı klavye versiyonu üzerinden gösteriyorum indirilmemiş olan tıkladıkdan sonra otomatik bicimde klavyenizde etkinleşecektir tabi bunun olması icin rgb ışıklandırma olmak zorunda. klavyede
indirdikden sonra bu bölümden özelliştirme işlemlerini yapabilir yazılımı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: