bu forumlar benim değil aw baştan söyleyeyim de, es bu arada
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
???bu forumlar benim değil aw baştan söyleyeyim de, es bu arada
Hacknews de bı haber yakişirHarbi çocuklara gotten kaymissin , Blind dışında orada zaTen aklı başında kimse yoktu.
Tebrikler.
anlat ozaman sm degılseGençler Sosyal mühendislik falan değil.
hayır yani sosyal mühendislik yapanlara saygım var("ayar" zamanında en saygı duyduğum isimdi bu konuda) ama ben o şekilde hacklemedim.
peki sen istedin. normal durumlarda anlatmam(forumların tekrar hacklenmesini istemem, kimseye zararı olmayan bir forum oldukları için) ama bu durumda açıklayacağım.anlat ozaman sm degılse
xenforoda açık olmaz bu insan açığı sosyal mühendislikNe Açığı vardı kankam merak etim
eline sağlık hack forumu açıyorlar sağlam host almazlarsa olucağı bupeki sen istedin. normal durumlarda anlatmam(forumların tekrar hacklenmesini istemem, kimseye zararı olmayan bir forum oldukları için) ama bu durumda açıklayacağım.
biraz detaylı anlatim diğer arkadaşlar da mantığı öğrensin.
sunucuya girdim. subdomaindeki whmcs üzerinden yeni bir hizmet oluşturdum(cpanel açtım) sistem doğru yapılandırılmadığından ödeme olmaksızın yeni hosting açıldı. cpanel bilgileri mail geldi. cpanel geldikten sonra shell attım(dosya yöneticisi) sonra o shelli çalıştırdım(burada dikkat edilmesi nokta normalde host oluşuyor ama domain olmadığından host'a erişilmiyor ve paylaşımlı sunucu olduğundan ip adresi ile de erişelemiyor burada birçok insanın bilmediği nokta web'in nasıl çalıştığı eğer http header'larından olan host headerını bilirsek bunu aşmak çok kolay) shelli açtıktan sonra cgi shell ile passwd okudum sonra ilgili kullanıcının public_html dizinine ulaştım config çektim ve adminer ile bağlandıktan sonra gerisi parola resetleme oldu maili değiştirerek şifre sıfırladım. en son olarakta xenforo panele girdim. page_container şablonunu değiştirerek index atmış oldum![]()
sunucuya nasıl girdin, sm çekmişsin anlatın gibi asla olmazpeki sen istedin. normal durumlarda anlatmam(forumların tekrar hacklenmesini istemem, kimseye zararı olmayan bir forum oldukları için) ama bu durumda açıklayacağım.
sunucuya girdim. subdomaindeki whmcs üzerinden yeni bir hizmet oluşturdum(cpanel açtım) sistem doğru yapılandırılmadığından ödeme olmaksızın yeni hosting açıldı. cpanel bilgileri mail geldi. cpanel geldikten sonra shell attım(dosya yöneticisi) sonra o shelli çalıştırdım(burada dikkat edilmesi nokta normalde host oluşuyor ama domain olmadığından host'a erişilmiyor ve paylaşımlı sunucu olduğundan ip adresi ile de erişelemiyor burada birçok insanın bilmediği nokta web'in nasıl çalıştığı eğer http header'larından olan host headerını bilirsek bunu aşmak çok kolay) shelli açtıktan sonra cgi shell ile passwd okudum sonra ilgili kullanıcının public_html dizinine ulaştım config çektim ve adminer ile bağlandıktan sonra gerisi parola resetleme oldu maili değiştirerek şifre sıfırladım. en son olarakta xenforo panele girdim. page_container şablonunu değiştirerek index atmış oldum![]()
bu arada benim ban detayı güzelmişTek suçu "hack forumu" açmalarıydı. gençlere güvenlik için güzel bir ders olmuştur.
mirror-h, ownzyou'dan mirror alırken hata verdi domain extension diye ama siktir et.
şuan(gece 02:30) index duruyor ama buna mirror alamadım panelden ss var onun yerine.
captcha olduğundan archive de alınmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4214
![]()
sub domainden ana bölüme geçerken zaten permissionlar biraz gevşek olur haklısın, yani normal sunucu bypass gibi olmaz güvenliği bir tık daha düşük olur aynı alan adının bir klasörü sayılıyor sonuçta güzel yakalamışsın.peki sen istedin. normal durumlarda anlatmam(forumların tekrar hacklenmesini istemem, kimseye zararı olmayan bir forum oldukları için) ama bu durumda açıklayacağım.
eyw sağol ama yeni bir cpanel aldığımda yeni bir home dizini oluşturmuştu.sub domainden ana bölüme geçerken zaten permissionlar biraz gevşek olur haklısın, yani normal sunucu bypass gibi olmaz güvenliği bir tık daha düşük olur aynı alan adının bir klasörü sayılıyor sonuçta güzel yakalamışsın.
aynen öyle sunucu güvenliği sıfır. birkaç host daha vardı sunucuda onlara bakmadım bile.suncuuları ozaman komple bypass yiyor. Birde bu Theosforum.org kime aitti ?
frazy D:suncuuları ozaman komple bypass yiyor. Birde bu Theosforum.org kime aitti ?
Frazysuncuuları ozaman komple bypass yiyor. Birde bu Theosforum.org kime aitti ?
Zone alma sıkıntısını bizde yaşadık ? aktif firewall olduğu için alamazsınTek suçu "hack forumu" açmalarıydı. gençlere güvenlik için güzel bir ders olmuştur.
mirror-h, ownzyou'dan mirror alırken hata verdi domain extension diye ama siktir et.
şuan(gece 02:30) index duruyor ama buna mirror alamadım panelden ss var onun yerine.
captcha olduğundan archive de alınmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 4214
![]()