Dün Bir Güzellik Merkezinden 500 Tl Karşılığında Bir Brojür Tasarımı Teklifi Aldım Böyle Bir Taslak Hazırladım Kadın Beğendi sizin Fikriniz nedir Yanlışlarım neler sizce Nasıl AYDINLATIN Hocam 
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
p, ayrık tasarım yapma, renk skalasını değiştir, arka plana resim koy bu en fa
hocam zaten bunu taslak olarak yapmıtım kadın beğendi oyüzdenfont değiştir, arka plan ekle , kutu kutu yap, ayrık tasarım yapma, renk skalasını değiştir, arka plana resim koy bu en fazla 10tl eder hocam biraz emek verin
Yok Değil sadece üstteki süsler hazırEline sağlık ama hazır taslaklara benziyor daha iyisini yapabilirsin
olurarka planı degrade yap
dostum zaten amaç para aldım zatende bence fen aolmadu500 u al ses çıkartma boşver
İşlemleri alt alta değil iliki sıra halinde yap adresi sağ köşeye al ve biraz küçült sosyal medya hesaplarını sol köşeye al ve telefon numarasını ikisi ortalayacak şekilde konumlandır font ve renk seçimlerini değiştir arka planı biraz daha canlı tutacak bişeyler ekleDün Bir Güzellik Merkezinden 500 Tl Karşılığında Bir Brojür Tasarımı Teklifi Aldım Böyle Bir Taslak Hazırladım Kadın Beğendi sizin Fikriniz nedir Yanlışlarım neler sizce Nasıl AYDINLATIN Hocam
saol dostum hemen deniyorumİşlemleri alt alta değil iliki sıra halinde yap adresi sağ köşeye al ve biraz küçült sosyal medya hesaplarını sol köşeye al ve telefon numarasını ikisi ortalayacak şekilde konumlandır font ve renk seçimlerini değiştir arka planı biraz daha canlı tutacak bişeyler ekle