bu ezik orospu çocuğu syrox benden panel dileniyodu amk
BU ALEMIN KURALI DA BIZIZ YASASI DA
Tüm siteleri hacked:
smmdunyasi.com.tr
diamondnetwork.com.tr
hexabot.com.tr
isocraft.com.tr
meowsoftware.com
Dünkü laflarından sonda anasını sikmek için işlemlere başladığımı söyledim aldırış etmedi laflarımı @TheSyrox üzerinden gönderdim çünkü beni engelleyip kaçtı syrox'a ben kimse ile konuşmadım vs diyordu o günün gecesi sahte zone sitesi ile instagram'ini kapattı
![]()
![]()
Ama biz bitti demeden bitmez.
![]()
sosyal medya hesaplarını da siktim karı gibi kapattığı için kullanıcı adını bulamadım mainin
Ekli dosyayı görüntüle 9269
uğraştırma shell at sal dedim çünkü yine aynı sonuç sadece daha hızlı olup bitecek dedim dinlemedişimdi gerçek osint ve hack nasıl yapılır izle lamer seni.
Ekli dosyayı görüntüle 9271
anasının amına kadar yolu var 24 saat geçmeden cümle aleme ibret edildi.
onu doxxlamak ile tehdit ettim ve doxbin.org'da ona güzel bir sayfa açacağımı söyledim ama aldırış etmedi hatta özendi ve ismini değiştirmiş
doxxlamadan önce, şunları görmenizi istiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 9272
siteleri owasp zap ile tarayarak hacklemeye çalışmış imhatiminin txt dosyası 1 aylık falanarrive'dan yediği yarrak fena etkilemiş ama ben başlamadan önce söyledim arrive'dan yediğinden daha çok acıtacak benimki..
Ekli dosyayı görüntüle 9273
hackledin mi güzel?
bilgisayarında bulunan "içişleri bakanlığı dosyaları" ve "datalar" klasöründe Türk Cumhuriyetine zarar verme suçlarından 2007'li utku terzi arkadaş hakkında ihbarda bulunacağım sizde bulunabilirsiniz
D O X X E D
Ekli dosyayı görüntüle 9277
edit: bütün şifrelerini ifşaladığım bağlantı anlaması güç olacak şekilde doxbin moderasyonu tarafından silinmiş.
güncel discord indirme linki
çaldığın kapının ardındakini tanıman lazımdı.
tüm haklarıyla sikilmiştir.
URL: https://discord.com/login
USER: [email protected]
PASS: E78n14cudyabc@
Bunlar [email protected] hesabı için Discord yedek kodlarıdır. Güvende tut!
* hneu-dgdb
* zu3c-nc41
* nm88-9h3s
* 9twq-3fcq
* v47o-fn8w
* h2ta-3fxs
* v52b-mrrc
* zmcl-f6ho
* lzv0-casx
* 0tlt-jn13
Bu içeriği görmek için giriş yapın.