Merhaba Değerli İmhaTimi Üyeleri Ben Red Samuray Bugün Sizlere 0 Kodlama Bilgisiyle Oyun Oluşturmayı Anlatacağım
Konuyu Görebilmek İçin Beğenip Yorum Yapmalısınız
Revealed content
Bir çoğumuzun hayalidir oyun yapmak felan biliyorsunuzki cidden bunları yapmak zor olabiliyor unity, unreal gibi oyun motorları kodlama dili istiyor. Fakat size kodlama bilmeden oyun programliyabileceğiniz ve para kazanabileceğiniz bir oyun motoru önericem.
Revealed content
Bu oyun motoruyla her platforma oyun yapabilirsiniz. Ve kazancınızdan kesintide almıyor.
Kod dili istemiyor sürükle bırak sistemiyle çalışıyor yani tasarımlarınız ve yaratıcılığınız ön sürülüyor.
Oyun motorumuzun ismi : Construct 2
resimlerinde karışık görünsede açınca direk alışıyorsunuz ben bile çok basit 30 dakikada oyun yaptım.
Güncel Versiyonunu Burdan İndirebilirsiniz
construct-2.tr.uptodown.com
Kod dili istemiyor sürükle bırak sistemiyle çalışıyor yani tasarımlarınız ve yaratıcılığınız ön sürülüyor.
Oyun motorumuzun ismi : Construct 2
resimlerinde karışık görünsede açınca direk alışıyorsunuz ben bile çok basit 30 dakikada oyun yaptım.
Güncel Versiyonunu Burdan İndirebilirsiniz
Construct 2 (Windows)
Windows için Construct 2 uygulamasının en son versiyonunu indirin.. Kendi oyununu oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Construct 2 sezgisel bir 'drag and...
Bu içeriği görmek için giriş yapın.