Beyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Beyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
ne alakaBeyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
kız değilim bu arada hshshsne alaka
EywBeyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
baakımBeyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
EjdjzaBeyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]
BakakBeyler ilk önce tavlayamama nedenlerini derledim sonrada biraz taktiklerden koydum (bende kız tavlayamıyorum konuya bakmayın sitelerden alıntı yaptım ama yararlı baya.
[Hidden content]
[Hidden content]