Bu şimdi mi yapilir abi .d
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Adam adam..Hayırlı uğurlu olsun. Herşey imt için.
Pazar gününe kadar yani 24 Ekim 2021 tarihe kadar ilk alacak kişinin ücretinin %50 si yani 75 gaymesi benden.
@SpyDark ile iletişime geçin 75 gayme atın geri kalanını Ramiz Dayı pardon @Kaisareia ödeyecekmiş diyin.
Damara AtSki ranki yap parasi benden ??Adam adam..
Alabilirsin ilk alana %50 ücreti kaiden@SpyDark The **Hassas-icerik** Machine Rütbesini İlk ben istemiştim Satışa Çıkarlması Üzdü Bu Machine yi
abi peki özel rütbe + mavi tik te 200 tl olur mu200 tl
Olur gülümabi peki özel rütbe + mavi tik te 200 tl olur mu
abi tamam en yakın zamanda almaya çalışçam abi siz shopier a koyun lütfen abiOlur gülüm
Yaz bana almadan önce hallederizabi tamam en yakın zamanda almaya çalışçam abi siz shopier a koyun lütfen abi
tamam abi discordun var mıdır abiYaz bana almadan önce hallederiz
Ben titanı geri verip 200 tl alabilirmiyim?200 tl
yaw abiBen titanı geri verip 200 tl alabilirmiyim?

**Hassas-icerik** machine nedir hocam yaa bunu okuduğum an tüm güvenirliğinizi yitirdiniz..Ki ben sana 873 üye kazandırmıştım... 2 kelimeyle yıktın helal..DEĞERLİ İMHATİMİ ÜYELERİNE
Forumumuzun giderleri için düşündüğümüz bir sistemi faaliyete geçirmeye karar verdik.
Özel Rütbe sistemi ile siz değerli üyelerimiz forum İçinde kendinizin istediği bir rütbe başlığı ile online tablosunda yerınizi alabilirsiniz.
Örnek verecek olursak @Lexie koyu bir Galatasaray fanatiği ve ona endeksli rütbesi ve rengi vardir. Bir örnek daha verecek olursam @fk kendısıne Seks Machine gibi bir özel rütbe alabilir ve kızları daha şekilli etkileyebilir vs vs vs...
Kişiye Özel Rütbe 150 TL gibi cuzi bir rakam ile siz değerli üyelerimize bu imkanı sunuyoruz. Sizler destek verdikçe imhatimi hem uzun yıllar ayakta kalır hemde daha yenilikçi olarak aktif olan faaliyetlerine devam eder.
Özel Rütbe almak isteyen üyeler şahsim ile forum üzerinden Pm veya TELEGRAM üzerinden @darkofficall kullanıcı adım ile iletişime geçebilir
Desteklerinizi bekliyorum.
Adamsın kral...Şu an zaten varya tek kelimeyle BOK ettiler..Hakılısın150 Tlye koskoca forumda özel grafikli rank ha ? Ve istediğin isim haaa AĞMINA GOYUM Ranka önem versem kendime "Forum Fucker" Rankı yaptırırdım harika özellik Tavsiye ederim![]()
![]()
Boş yapmaAdamsın kral...Şu an zaten varya tek kelimeyle BOK ettiler..Hakılısın