Merhaba herkesin kersilaştığı ve sm cekmede becerili olmayan insanalar icin 15 dk da yazdım 15 dk da da dogru bir bicimde ceviri olsun diye uğraştım lütfen işinize yaradiysa eğer beni takip etmeyi unutmayın✓
Size şuan verdiğim taslakta öncelikle. Diyaloğu soylicem
+Efendim hesabiniz kapanacak telif taslaginiz iste her neyse
- peki. Hangi gönderim telif haklarina aykırı?
Dip not=( dediginde mal gibi kalmayin diye. Size efsane taslak geliyor yazasi buraya paylasmam 30 dk beğenmek 10 Saniye )
Size bi taktik de verim taslakta verdiğim tarihi degistirin adamin oaylasimlarina bakin adidas yada araba yada ustunde en ufak marka olsun amq fark etmez. Gidin o gonderinin paylasim tarihini taslaga koyun
||||| Şimdi ne çok konuştu yarrrrram dedinizi duyar gibiyim? ||||
Emeğe saygı. Hadi Türkiyem
|||||||||||| @Plx0z ||||||||||||||
İşine yaradiysa takip et✓
Beğen+yorum
Ekstra da. İsterseniz bana hesap hediye edebilirsiniz
Fazla bos yapmiyim hadi Hayırlı işler ??
Size şuan verdiğim taslakta öncelikle. Diyaloğu soylicem
+Efendim hesabiniz kapanacak telif taslaginiz iste her neyse
- peki. Hangi gönderim telif haklarina aykırı?
Dip not=( dediginde mal gibi kalmayin diye. Size efsane taslak geliyor yazasi buraya paylasmam 30 dk beğenmek 10 Saniye )
Size bi taktik de verim taslakta verdiğim tarihi degistirin adamin oaylasimlarina bakin adidas yada araba yada ustunde en ufak marka olsun amq fark etmez. Gidin o gonderinin paylasim tarihini taslaga koyun
||||| Şimdi ne çok konuştu yarrrrram dedinizi duyar gibiyim? ||||
Revealed content
Revealed content
İngilizce
The message you shared on October 21, 2019, decided to close your account due to intense complaints your account will be blocked in 13 hours 24 ' 13 seconds ,
during this time, please do not change the password to verify your information by the system
Instagram agreement instagram agreement 132/3. your objection to the system is a systematic command and design for the protection of personal data and Human Rights, instagram has not been verified by artificial intelligence, and the system continues to close your account in this process
(your personal information is collected by the system and requested only to verify that it is you... )
After performing the process of verifying your own account into the system, the artificial intelligence of the system pushes you.it automatically validates the php file. Sir, after entering your personal information, I warn you again not to take any further action during that day. Have a good day
Türkçesi
21 Ekim 2019'da paylaştığınız mesaj, yoğun şikayetler nedeniyle hesabınızı kapatmaya karar verdi hesabınız 13 saat 24 ' 13 saniye içinde engellenecek ,
bu süre zarfında, bilgilerinizi sistem tarafından doğrulamak için lütfen şifreyi değiştirmeyin
İnstagram sözleşmesi instagram sözleşmesi 132/3. sisteme itirazınız, kişisel verilerin ve insan haklarının korunması için sistematik bir komut ve tasarımdır, instagram yapay zeka tarafından doğrulanmamıştır ve sistem bu süreçte hesabınızı kapatmaya devam etmektedir
(kişisel bilgileriniz sistem tarafından toplanır ve yalnızca siz olduğunuzu doğrulamak için istenir... )
Kendi hesabınızı sisteme doğrulama işlemini gerçekleştirdikten sonra, sistemin yapay zekası iter you.it php dosyasını otomatik olarak doğrular. Efendim, kişisel bilgilerinizi girdikten sonra, o gün içinde başka bir işlem yapmamanız için sizi tekrar uyarıyorum. İyi günler
Evet simdi sm çektiğimiz amcik giti sifreyi girdi ancak dalyarrak çıktı adam sifreyi hemen degistirdi sen giremeden. Üzülme daha bitmedi .... @Plx0z farkı ile taslak devam ediyorrrr.....
Türkçesi
Efendim, hesabınız sistem tarafından doğrulanmadı. ;
"Yanlış bilgilerle giriş yapmak
Veya
24 saat içinde şifre değişikliği "
Lütfen ıttraz formunu yeniden gönderin, aksi takdirde hesabınız kapatılacaktır
İyi günler
İnstagram ekibi
©İnstagram
İngilizce
Sir, your account has not been verified by the system. ;
"Login with incorrect information
Or
Password change within 24 hours "
Please resubmit the ittraz form or your account will be closed
Have a good day
Instagram team
©Instagram
Bunda sike sike tekrar. Sitemize sifre fln gircek
(4 saat degistirmicek şifresini denendi çalışıyor
)
amq bunları yazmam şuan 15 dk aldi detaylar
Toplam =45 dk içinde taslak size ulaştı
The message you shared on October 21, 2019, decided to close your account due to intense complaints your account will be blocked in 13 hours 24 ' 13 seconds ,
during this time, please do not change the password to verify your information by the system
Instagram agreement instagram agreement 132/3. your objection to the system is a systematic command and design for the protection of personal data and Human Rights, instagram has not been verified by artificial intelligence, and the system continues to close your account in this process
(your personal information is collected by the system and requested only to verify that it is you... )
After performing the process of verifying your own account into the system, the artificial intelligence of the system pushes you.it automatically validates the php file. Sir, after entering your personal information, I warn you again not to take any further action during that day. Have a good day
Türkçesi
21 Ekim 2019'da paylaştığınız mesaj, yoğun şikayetler nedeniyle hesabınızı kapatmaya karar verdi hesabınız 13 saat 24 ' 13 saniye içinde engellenecek ,
bu süre zarfında, bilgilerinizi sistem tarafından doğrulamak için lütfen şifreyi değiştirmeyin
İnstagram sözleşmesi instagram sözleşmesi 132/3. sisteme itirazınız, kişisel verilerin ve insan haklarının korunması için sistematik bir komut ve tasarımdır, instagram yapay zeka tarafından doğrulanmamıştır ve sistem bu süreçte hesabınızı kapatmaya devam etmektedir
(kişisel bilgileriniz sistem tarafından toplanır ve yalnızca siz olduğunuzu doğrulamak için istenir... )
Kendi hesabınızı sisteme doğrulama işlemini gerçekleştirdikten sonra, sistemin yapay zekası iter you.it php dosyasını otomatik olarak doğrular. Efendim, kişisel bilgilerinizi girdikten sonra, o gün içinde başka bir işlem yapmamanız için sizi tekrar uyarıyorum. İyi günler
Evet simdi sm çektiğimiz amcik giti sifreyi girdi ancak dalyarrak çıktı adam sifreyi hemen degistirdi sen giremeden. Üzülme daha bitmedi .... @Plx0z farkı ile taslak devam ediyorrrr.....
Türkçesi
Efendim, hesabınız sistem tarafından doğrulanmadı. ;
"Yanlış bilgilerle giriş yapmak
Veya
24 saat içinde şifre değişikliği "
Lütfen ıttraz formunu yeniden gönderin, aksi takdirde hesabınız kapatılacaktır
İyi günler
İnstagram ekibi
İngilizce
Sir, your account has not been verified by the system. ;
"Login with incorrect information
Or
Password change within 24 hours "
Please resubmit the ittraz form or your account will be closed
Have a good day
Instagram team
Bunda sike sike tekrar. Sitemize sifre fln gircek
(4 saat degistirmicek şifresini denendi çalışıyor
amq bunları yazmam şuan 15 dk aldi detaylar
Toplam =45 dk içinde taslak size ulaştı
Emeğe saygı. Hadi Türkiyem
|||||||||||| @Plx0z ||||||||||||||
İşine yaradiysa takip et✓
Beğen+yorum
Ekstra da. İsterseniz bana hesap hediye edebilirsiniz
Fazla bos yapmiyim hadi Hayırlı işler ??
Bu içeriği görmek için giriş yapın.