Revealed content
Hidden content - for more
Bu içeriği görebilmeniz için bu konuya cevap vermeniz gerekmektedir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
teşekkürlerEline saglik guzel konu
[Gizli içerik (içeriği sadece cevap yazarak görebilirsin.)]
[Hidden content]
es[Hidden content]
[Hidden content]
token doğrulamayı anlatacaktım bir türlü fırsatım olmadı devamını tabi ki getireceğim teşekkürler vukEnfes, hatta harikulade konu, verilen bep20 tokenizasyonun yaratmak için ana genesis açık kaynak kodu.
cointool gibi sitelere 0,70 bnb vermekten bir çok kişiyi kurtarır, ( kontratı düzenleyemeyenler için yanma, dağıtım vs gibi ek özellikleri tercihe göre seçme imkanı sağlıyor konu hakkında bilgisi olmayıp kolay kontrol sahibi olmak ideal "dağıtım ve fee manipülasyon değişiklikleri için" daha önce vip bölümde paylaşmıştım.) konu düzenini bozmadan naçizane eklemek istediğim bir kaç husus olacak 0.5.16+commit.9c3226ce gibi bir çok sürüm bsc ağında hatalı çıkıyor bu da audit sürecinde eğer ciddi amaçlı yaratılan bir tokenseniz problem oluşturabiliyor(mali açıdan) * lakin contractı manipüle edecek kadar büyük bir tasarım hatası içermiyor, yani o contract ile yaratılan herhangi bir tokeni pancakeswap gibi borsalara soktuklarında yapılabilecek ufak dokunuşlar ne yazık ki mümkün değil, ama ileriyi düşünüyorsanız tüm versiyonları inceleyip denetlettiriniz.
Auditçileri kapınıza dizecek, genel tanımlı algınan hata tanımlamalarından bazıları
Tokeni eğer yarattıktan sonra kullanmak isteyen olursa verify and publishten muhakkak conratını doğrulasın, bscscan de @Beloved ın bahsettiği gibi contrat kısmına geldiğinde zaten çıkacak ekranda gözüküyor, versiyon ve lisans seçerken dikkatli olun, tekrardan dönüşü mümkün değil.
Konunun devamı niteliğinde, yanma, dağıtım, tekrar mintleme vb eklemeler ile konunun devamını getirilir ise harika olur, TR forumlarında görülmeyen bu konu tam premium hal alır
ve kesinlikle viplik bir konu.