Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Aldığımız domaini bloggere bağlama konu açarmsn ?Domain alıp bloggera'da başlayabilirsin.
Açarım bugün ?Aldığımız domaini bloggere bağlama konu açarmsn ?
wordpress bilgim yok script yazmayı bilmiyorum host ve domaini nasıl elde ederim ve nasıl script yazarım bununla ilgili konu var mı ? Çok teşekkür ederimbir adet host bir adet domain alırsın daha sonra içine scriptini atarsın wordpress felan kullabilirsin
R10 üzerinde güzel scriptler mevcut , bir adet domain ve hosting i birbirine bağlayarak bi ftp bağlantısı elde edersiniz. FTP ye script dosyalarini yükleyerek sitenizi yayinlayabilirsiniz. Sonra karsiniza cikan sorunlari araştira araştira gelişirisinizwordpress bilgim yok script yazmayı bilmiyorum host ve domaini nasıl elde ederim ve nasıl script yazarım bununla ilgili konu var mı ? Çok teşekkür ederim
güzel ve açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Geriye sadece r10 davetiyesi bulmak kalıyor :dR10 üzerinde güzel scriptler mevcut , bir adet domain ve hosting i birbirine bağlayarak bi ftp bağlantısı elde edersiniz. FTP ye script dosyalarini yükleyerek sitenizi yayinlayabilirsiniz. Sonra karsiniza cikan sorunlari araştira araştira gelişirisiniz
benim böyle bir sitem var www.ploutos.ml eğer beğenirsen yardım edebilirim
özelden ulaşır mısın rica etsembenim böyle bir sitem var www.ploutos.ml eğer beğenirsen yardım edebilirim
davetiye bulmana gerek yok hocam zaten public birşekilde konu herkese açık oluyor orda whatsapp numarasini bulur istersiniz adamdan 100(125 olmuşgüzel ve açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Geriye sadece r10 davetiyesi bulmak kalıyor :d
demosuda bu hocam : https://kisiselsite.gen.wf/özelden ulaşır mısın rica etsem