Yaklaşık 1 yıl önce hesabım kapanmıştı. O zamanlar pek umursamamıştım ama şuan galerimde olmayan fotoğrafların o hesabın arşivinde olduğu aklıma geldi ve 1-2 haftadır açmakla uğraşıyorum. Dostlar, para ile açtırmak istemiyorum. Çünkü kendi açan bir sürü kişi gördüm. Neyse konuya geleyim. 38 Formu çalışmıyor. "COVİD-19" hatası veriyor. Almanya dahil tüm ülkelerden denedim bu formda iş yok. Diğer form ile denediğimde oldu. Instagram benden bir kağıda kod yazıp yüzüm gözükecek şekilde fotoğraf çekinip yollamamı istedi. Dediklerini yaptım. 5 günden fazla oldu hala cevap yok. Öncelik olarak ilk sorum daha geri dönüş yaparlar mı? Yapsalar da açabilirler mi hesabı? Hesabım cinsellikten kapandı büyük ihtimal. Arkadaşıma gülelim diye bir video atmıştım hesap sonrasında kapandı. Eğer hesabımın açılmayacağını düşünüyorsanız yardımcı olabilecek var mı? Artık bir hesap için 500TL gibi yüksek fiyat isteyenlerden sıkıldım. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.
(İlk konum olduğumdan yanlış yere veya yanlış bir şekilde açmış olabilirim. Yetkililerin kusuruma bakmamasını rica ediyorum.)
(İlk konum olduğumdan yanlış yere veya yanlış bir şekilde açmış olabilirim. Yetkililerin kusuruma bakmamasını rica ediyorum.)
Bu içeriği görmek için giriş yapın.