Haber İsrail Gazze’de hastaneyi bombaladı (1 Viewer)

İsrail saldırısının ardından, Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’nde ciddi kayıplar yaşandı; hastanede birçok insan hayatını kaybetti. Saldırı sonucunda yaralananlar ve hastalar, yanı sıra evlerinden uzaklaştırılanlar da etkilenmiştir. Filistin Yönetimi, üzüntüsünü ifade etmek amacıyla 3 günlük yas ilan etti. Ayrıca, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), bu acı olayı ele almak üzere acil bir toplantı yapmak üzere bugün bir araya gelecek.
Kaynak Ve Detaylar İçin Tıkla
gazze-reu-2125786.jpg
 

MecTruy 

Yaşlı Kurt
1111xx
Credits
30,627
Bence 2 filistin var , asıl filistin gazze bölgesi yani direnise devam eden ve filistinin ozgurluk mesalesini hala yanik tutan onlar, filistin yönetimi dediğiniz şey bati şeria denen bolgeyi temsil eden başında mahmud abbas diye bir gavatin olduğu ve Israel ile anlasmis filistindir çee aynı zamanda mahmud gavati tam bir Türk dusmani olmasiyla meshurdur , ondan önceki gavat o.c arafatta oyleydi sanirim bati seria da Türk dusmanligi dedelerden aktarilmis.

Neyse gazzedeki hastanenin havaya ucurulmasi israilin hala devletlesemedigini gösterir hala ne yapmamasi gerektigini bilmeyen ve ogretilmesi gereken veletten farksiz olduğunu gosteriyor , galiba çoluk çocuk yönetiyor devletlerini !

diğer onemli konu Israil günlerdir araplarin gururunu ayakları altında paspas etmis durumda , inanilmaz bir tahrik var ! Arap devletlerin bukadar korkak ve urkek olması tarihe gelmiştir artik , aynı hatayı biz karabagin isgalindr yaptik ama sonra en azindan duzelttik, filistinin isgal edilmesi 70 sene plucak nerdeyse ama tik yok araplarda.
 

dr4cula 

Full Stack Developer
titan
coderr
Credits
102,149
Açıkçası şöyle bir yorumum var. Filistin'in Osmanlı döneminde yaptığını unutmadım. Türk'ün hafızası var hafızası! Siyonist Yahudilerin (diğerlerini yargılamıyorum) gerçekten bu dünyada yaşama haklarının da olmadığı gerçeği var. Faşizm nasıl kötüyse Siyonizm aynı kötülükte savunanı da taraftarıda. Şöyle ki muhafazakar olmamla evet kanıma dokunsa da Osmanlı'da yapılan hainliğin bedeli olarak görüyorum Filistin'in uzun zamandır bu şekilde acı çekmesini ki şu hastahane olayından öncesine kadar.

Siyonist Yahudilerin ne denli acımasız ve korkak olduğunun bu bir gösterkesidir. Keşke İsrail ile sınırımız olsaydı diye iç geçirdim açıkçası. Hiç bir açıklaması maalesef yok bu durumun. Yazık korkaklar ölsünler gebersinler gerçekten yaşamaya hakları yok. Geber İsrail.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar