Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Lan zibidi benimle sorunun bile olamaz ben @Kaisareia ☪ nın sana vereceği cevabı bekliyom bana maval okuma. Minnacık beyninle herkesi kelime oyunlarıyla oynatçağını sanan bi oğlansın gözümde öyle kal canını yediiim ??ben kimseye gönderme yapmıyorum her söylediğimden bi anlam çıkarılmasın kaisa ile hiçbir problemimiz yok ikimizde birbirimizi severiz sayarız teknoloji haberi yaptiğı icin oyle dedim ama bellki sen beni sevmiyorsun ve bana nefretin kinin var sürekli dediklerimden anlam çıkırıyorsun beni bilen bilir yıllardır sanaldayım birtane adamla ne restleştiğim nede raconlaşmak gibi işlerle uğrastım ben bircok sanaldaki kisiyi sitelrinde acik varken uyardm ve dusman oldugum kisilere hicbir zaman sitlerime index atmak gibi davranislar sergilemedim sevmiyrosan söyle bilgim olsun çunku artık her yorumumdan anlam çıkarilmasini istemiyroum ben açık konuşuyorum neyse odur kaisaya webtekno dedim çünkü teknoloji haberi oluyor kaldıki bir sorun varsa bu ben ve kaisa arasındsdır yeter artık sıktı
eyw kaisa yazdm beni seni iyi bilirdim engelle dügmesini kullabilirsin zaten badletüm ilişgimi kestim
bu konuda EyvAllah çekecek kişi sen değil benim.Bu içeriği görmek için giriş yapın.
sonra zaten bildiğin gibi Kayseri Kayseri olmuş 
üşenmeden mesajlarınızı okudum abi hayırlısı olsun@NUKE hiç bir konuma yorum yapmazken bu konuma yorum yapmak nerden aklıma düştü bilmiyorum ama haa tamam yorum yaptın işin gücün rast gelsin.
Lakin ben çocuk değil o yorumda iğneleyici hatta rencide edici ithamda bulundun.
Sen daha iyi biliyorsun zaten kalbin geçenleri.
Yoksa herkesin yaptığı gibi eline sağlık der geçerdin.
Ki öyle olmadı bana webteknonun şubesi dedin bu aşağılayıcı bir sözdür.
Neden mi çünkü Webtekno bi bilişim sitesidir.
Teknologi haberi yazan insana Webtekno denilmez bu bi marka ismidir.
Ben spyhackerzden Mectruy nin konusunu çalsam burada paylaşsam kimse bana Mectruy ın şubesi demez spydan konu çalmış der demi? Ya da spyın şubesi der. Kehkeh:
O zaman bu konuya benzer konulara bizde shiftdelete, chip, oldu olacak vatan bilgisayar şubesi diyelim. Yaptığın yanlış bence doğru yola dön. Bunu sende çok iyi biliyorsun boş yerede kin tutma derim.
Ve bu konuda webteknonun konularından biri olduğunu dolaylı yoldan söyleyip sonra kendi kendine nasılda lafı soktumun havasındasın.
Ben o yorumunu gördüm direk report ettim. İlk başta sana yorum yapacaktım hiç iyi şeyler yazmayacaktım. Ama vela havle diyip report:a başvurdum. Bi 5 dk bekledim baktım kimse ilgilenmemiş meşgul olduklarını düşünerek @baDsectQr 'a şu malın yorumunu sil acom burada kimse kimseyi rencide edemez diye. Niye bad' a mesay attım benimde burada bi duruşum var bi sıfatım var kimseye onu kolay kolay yedirmem. Sonra baktım senin yorum silinmiş bunu bad silmemiştir bundan eminim. Çünkü baya bi zaman sonra bad bana mesaj attı hayırdır acom diye bende şu yorumdan rahatsız oldum. Dedim. Bu olaya bad in karışması kendi şahsına değil benim mesajıma karşılıktır. Şahsen iş yapacaksa zaten kimseye sormadan permasını atar dilediğine.
Bundan önce benim konularıma nasıl yorum bırakıyorsan bu şekilde devam etmeni senden rica ederim.
Bu arada biz kaisareia ile birbirimizi sever sayarız demişsin bu düpe düz bi saçmalık benim seninle öyle seni sevecek bi diyaloğum olmadı. Haa sayarım o ayrı birşey onu da sırf her üyenin ve senin imt topraklarında olduğu gibi. Logout yaptığın anda benim için hiç kimsesin.
Sanal alemde kime iyilik yapmışsın kime kötülük yapmışsın bu beni ilgilendirmez sadece senin mesajnı biraz daha uzun gösterir o kadar.
Racon kelimesini kullanarak baD'in açtığı konuya gönderme yaptığını düşünüyorum. Burada racon kesecek kişi zaten baDsectQr dur.
[/SKYNET]
Eline sağlık abi