Hidden content - for more
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Fotoğrafları kodlardan değişmeye uğraşmayın diye image klasörüne koydum değişmek isterseniz değişeceğiniz fotoğrafın ismi ile sizin fotoğrafınızın ismi aynı olması lazım aksi takdirde kodlardan değişmeye uğraşacaksınız ve işinizin olmadığı ve karışıklık yaratmaması için kodları ayırdım (footer.php) bu dosyaya dokunmaniza gerek yok.[Hidden content]
look[Hidden content]
inş o scriptir[Hidden content]
ya sen nasıl bir kralsın ya adam adam[Hidden content]
tşkcontent
Zor bir şeyi yok yapman gereken Scripti web sitene atman herhangi bir kurulum vs yok ve txt değişmek için form.php de 2 adet txt var yapmak istediginiz ismi ikisinede aynı şekilde girin ve error.php de de txt var orda da aynı şekilde yapın bu kadar.bunu nasıl kullanıyoruz ustadımmmm, biz çöm çömlere bi destek olsak![]()
Zor bir şeyi yok yapman gereken Scripti web sitene atman herhangi bir kurulum vs yok ve txt değişmek için form.php de 2 adet txt var yapmak istediginiz ismi ikisinede aynı şekilde girin ve error.php de de txt var orda da aynı şekilde yapın bu kadar.
Siteyi falan kurdumZor bir şeyi yok yapman gereken Scripti web sitene atman herhangi bir kurulum vs yok ve txt değişmek için form.php de 2 adet txt var yapmak istediginiz ismi ikisinede aynı şekilde girin ve error.php de de txt var orda da aynı şekilde yapın bu kadar.
Txt yi değişmeyi unutmaSiteyi falan kurdumValla hiçbirsey değiştirmeden siteye atıyorum bakalım
onu nasıl yapacağımTxt yi değişmeyi unutma![]()
[Hidden content]
Eline Sağlık[Hidden content]