W A R İ U S
Revealed content
1- Öncelikle Hesabımızın 2 haftalık ve kullanmadığımız bi hesap olması lazım takipçiside çok olsun
2- Hesaba panellerden veya sitelerden 2-3 k takipçi atın.(Takipçi nekadar fazla olursa kurban daha çok inanır)
Takipçimiz hazır olduktan sonra ise hesabı çekiliş hesabı yapın (ben çekiliş hesabına benzettim siz keyfinize göre yapın) ve özgün bir pp hazırlayın sayfa adınızın olduğu bir pp
3- Şimdi ise k.adına geçelim kullanıcı adını şu şekil yapın
Örnek: çekilişinizz_burdaa , çekilişşadresinizz , gibi. sizin keyfinize kalmış
4- Ardından çekiliş postlarına benzer postlar atınki kurban inanabilsin
5- Şimdi ise bio hazırlamamız lazım örnek olarak koyucan ben siz kendinize göre düzenlersiniz
Örnek; Kullanıcı adınız
Her Hafta Düzenli Çekilişler Burada
Çekilişin Tek Adresi . gibi gibi şeyler yazın
Satım yoktur herşeyi maddeleri yaptığınız takdirde katılırsınız
6- Geldik asıl konuya kapatıcağımız kurbana mesaj atıyoruz ve diyoruzki
Örnek; Merhaba @kullanıcıadı Bu Haftaki Çekilişimize Katılmaya Hak Kazandınız Lütfen Çekilişe Katılabilmek İçin Biyografiyi , PP'yi Aynı Yapınız Ardından Kullanıcı Adınızın Başına Veya Sonuna Sayfa Adımızı Yazınız örnek @kullanıcıadınızçekilişşadresinizz Bunları Yaptıkdan Sonra Bize DM Atmanız Yeterlidir Saygılarımla. İyi Günler. (Kullandığınız PP yi atmayı unutmayın)
Diyelimki kurban inandı ve dediklerimizi yaptı ve dm attı hemen profile gelip taklit basıyoruz ardından altta vericeğim forumu dolduruyoruz ve yolluyoruz
https://www.facebook.com/help/instagram/contact/636276399721841
Durumunuzu aşağıdakilerden en iyi hangisi açıklamaktadır?
-Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış
Bu hesap mı sizi taklit ediyor?
-Bu hesap mı sizi taklit ediyor?
Diyin ve doldurun kimlik yerine ise kapansın diye kimliğinizi çekip koyun ve yollayın bunu 20-30 kere yapın ve biyoda satım lafıda olduğu için yasa dılı satış'tanda şikayet vurabilirsiniz
Herşey Tam Olduysa Hesap Sizi Taklit Ettiği İçin Kapanıcaktır Umarım Beğenirsiniz
İyi Forumlar
2- Hesaba panellerden veya sitelerden 2-3 k takipçi atın.(Takipçi nekadar fazla olursa kurban daha çok inanır)
Takipçimiz hazır olduktan sonra ise hesabı çekiliş hesabı yapın (ben çekiliş hesabına benzettim siz keyfinize göre yapın) ve özgün bir pp hazırlayın sayfa adınızın olduğu bir pp
3- Şimdi ise k.adına geçelim kullanıcı adını şu şekil yapın
Örnek: çekilişinizz_burdaa , çekilişşadresinizz , gibi. sizin keyfinize kalmış
4- Ardından çekiliş postlarına benzer postlar atınki kurban inanabilsin
5- Şimdi ise bio hazırlamamız lazım örnek olarak koyucan ben siz kendinize göre düzenlersiniz
Örnek; Kullanıcı adınız
Her Hafta Düzenli Çekilişler Burada
Çekilişin Tek Adresi . gibi gibi şeyler yazın
Satım yoktur herşeyi maddeleri yaptığınız takdirde katılırsınız
6- Geldik asıl konuya kapatıcağımız kurbana mesaj atıyoruz ve diyoruzki
Örnek; Merhaba @kullanıcıadı Bu Haftaki Çekilişimize Katılmaya Hak Kazandınız Lütfen Çekilişe Katılabilmek İçin Biyografiyi , PP'yi Aynı Yapınız Ardından Kullanıcı Adınızın Başına Veya Sonuna Sayfa Adımızı Yazınız örnek @kullanıcıadınızçekilişşadresinizz Bunları Yaptıkdan Sonra Bize DM Atmanız Yeterlidir Saygılarımla. İyi Günler. (Kullandığınız PP yi atmayı unutmayın)
Diyelimki kurban inandı ve dediklerimizi yaptı ve dm attı hemen profile gelip taklit basıyoruz ardından altta vericeğim forumu dolduruyoruz ve yolluyoruz
https://www.facebook.com/help/instagram/contact/636276399721841
Durumunuzu aşağıdakilerden en iyi hangisi açıklamaktadır?
-Birisi beni veya bir arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış
Bu hesap mı sizi taklit ediyor?
-Bu hesap mı sizi taklit ediyor?
Diyin ve doldurun kimlik yerine ise kapansın diye kimliğinizi çekip koyun ve yollayın bunu 20-30 kere yapın ve biyoda satım lafıda olduğu için yasa dılı satış'tanda şikayet vurabilirsiniz
Herşey Tam Olduysa Hesap Sizi Taklit Ettiği İçin Kapanıcaktır Umarım Beğenirsiniz
İyi Forumlar
Bu içeriği görmek için giriş yapın.