Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Cok kolay bir soru. Instagram hesabi nasil acilir bunu bilmeyenin burda isi ne.
öğrenrisnCok kolay bir soru. Instagram hesabi nasil acilir bunu bilmeyenin burda isi ne.
Instagram hesabi acmak icin gmail hesabin olacaköğrenrisn![]()

Teşekkürler, çok ihtiyacım vardı sayende öğrendim Allah razı olsun
Instagram hesabi acmak icin gmail hesabin olacak
Kanka hacker forumunda hesap nasıl açılır diye konu açman bi tık garibime gitti![]()
kanka öncelikle bilgisayara oturman lazım,bilgisayara oturman içinde sandalyenin olması lazım :dTeşekkürler, çok ihtiyacım vardı sayende öğrendim Allah razı olsun![]()
ayıp olur ne demek? orta doğu zihniyetinden çık kanka ,utanmak diye bir şey gerçek hayatta yok :d birde anlattığım eğitiKardes saka maka bir yana valla utandim. Sen neden utanmadin. Bir konu acacam facebook hesap nasil acilir tiktok hesap nasil acilir letgo hesap nasil acilir. Cok ayip olur dimi. Ayip. Bunu 3 yasindaki oglum bile biliyor. Yani bu konuyu acana hacker denmezki. Hacker herkes olamaz kardesim. Burda siber alemde bir tek hacker var oda kusura bakmayin abim hackerin kraliydi. Arkadasi @mactruy var. Yani biz bu krallarin tirnagi olamayiz. Hack yapmayi abim ogretti bana usta oldum. Abim kim biliyonmu ayyildiz timin lideri Thebekir diyarbakirliydi. Thebekirin hocasiydi. Yani hack yapmayi abim birde mactruydan ogrendiniz. Ayiptir be kotu birseyde yazamiyorum. Daha egitim icerikli konular ac. Bu ne yazmissin instagram hesabi nasil acilir demissin. Yuh be..bunu bilmeyen hackerim diye dolasmasin dimi..
ŞĞPLPĞTKETOPQEWETeşekkürler, çok ihtiyacım vardı sayende öğrendim Allah razı olsun![]()
mectruy*Kardes saka maka bir yana valla utandim. Sen neden utanmadin. Bir konu acacam facebook hesap nasil acilir tiktok hesap nasil acilir letgo hesap nasil acilir. Cok ayip olur dimi. Ayip. Bunu 3 yasindaki oglum bile biliyor. Yani bu konuyu acana hacker denmezki. Hacker herkes olamaz kardesim. Burda siber alemde bir tek hacker var oda kusura bakmayin abim hackerin kraliydi. Arkadasi @mactruy var. Yani biz bu krallarin tirnagi olamayiz. Hack yapmayi abim ogretti bana usta oldum. Abim kim biliyonmu ayyildiz timin lideri Thebekir diyarbakirliydi. Thebekirin hocasiydi. Yani hack yapmayi abim birde mactruydan ogrendiniz. Ayiptir be kotu birseyde yazamiyorum. Daha egitim icerikli konular ac. Bu ne yazmissin instagram hesabi nasil acilir demissin. Yuh be..bunu bilmeyen hackerim diye dolasmasin dimi..