Selamlar konuyu görmek için emeğe karşılık like ve yorum atmalısın. Teşekkürler.
Konuyu forumda göremedim o yüzden açıyorum hepsi 38li ama 38 fix.
Konuyu forumda göremedim o yüzden açıyorum hepsi 38li ama 38 fix.
Revealed content
Önce hesabın düştüğü ipyi sorgulayın ve vpn üzerinden en yakın yere girin. Forumda mevcut bulabilirsiniz vpn.
Hesaba girdikten sonra ilk başta facebook bağlayın ne olur ne olmaz.
Face başladıktan sonra ilk önce 2 faktör kimlik uygulaması indirin ve 2 faktör başlayın.
Sonra mail değişip telefon kaldırın.
Ardından şifreyi değiştirin.
Böylelikle adamın secure butonunu kapattık. Yani bir nevi hesap bizim oldu ama hala kurucu mail bizde dğeil sil aç yapmadığımız için.
Sil aç yapmayın 38 fix yani açılmaz.
30 gün içinde hesapta bağlı mail kurucu olacak.
Bu süre içinde hesap kurucuya düşebilir yarram ne yapcaz diceksiniz. Kurucuya düşmemesi için hatırlarsanız ilk başta 2fac eklemiştik oraya giriyoruz tekrar kimlik doğrulama uygulamasını kapatmadan hesaba numara ekliyoruz ve numara ile 2factör açıyoruz. Böylelikle hesap kurucuya düşmüyor. 30 gün böyle bekletin.
30 gün sonunda mail kurucu olur o zaman satar mısınız ne yaparsanız işte. Bir sonraki konuda bb
Hesaba girdikten sonra ilk başta facebook bağlayın ne olur ne olmaz.
Face başladıktan sonra ilk önce 2 faktör kimlik uygulaması indirin ve 2 faktör başlayın.
Sonra mail değişip telefon kaldırın.
Ardından şifreyi değiştirin.
Böylelikle adamın secure butonunu kapattık. Yani bir nevi hesap bizim oldu ama hala kurucu mail bizde dğeil sil aç yapmadığımız için.
Sil aç yapmayın 38 fix yani açılmaz.
30 gün içinde hesapta bağlı mail kurucu olacak.
Bu süre içinde hesap kurucuya düşebilir yarram ne yapcaz diceksiniz. Kurucuya düşmemesi için hatırlarsanız ilk başta 2fac eklemiştik oraya giriyoruz tekrar kimlik doğrulama uygulamasını kapatmadan hesaba numara ekliyoruz ve numara ile 2factör açıyoruz. Böylelikle hesap kurucuya düşmüyor. 30 gün böyle bekletin.
30 gün sonunda mail kurucu olur o zaman satar mısınız ne yaparsanız işte. Bir sonraki konuda bb
Bu içeriği görmek için giriş yapın.