panel ilemi method mu yoksa ney ?
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
31k user ise intihar basma paneli gibiPanel derken
Bir anda bir profili Şikayet edince direk red geliyor zaten31k user ise intihar basma paneli gibi
ig den anlasam "mal dex öle degil böle" die anladırdm ama anlamıomBir anda bir profili Şikayet edince direk red geliyor zaten
Hayır tabikide öyle olsa herkes parayla user alırdı öyle değil şöyle veysel demirx özürlüsünün yaptığı methodda bu mediası olan kişiler instagram adminlerine sm çekip hesapların kapanması talep ediyorlar adminde inanırsa artık kapatır hesabı (ne kadar çok para o kadar çok hesao demektir) ve sakın türk medya almayın çünkü bu instagramın türk adminleri beyinsizin önünde gideni hiç bir bok yapmıyorlar abdden filan alın daha etkili olacaktır 100 200 dolar yatırmanız lazım en azpanel ilemi method mu yoksa ney ?
ben 200 300 k lık adama 20 k bot salsam ihlal bassam uçmazmıHayır tabikide öyle olsa herkes parayla user alırdı öyle değil şöyle veysel demirx özürlüsünün yaptığı methodda bu mediası olan kişiler instagram adminlerine sm çekip hesapların kapanması talep ediyorlar adminde inanırsa artık kapatır hesabı (ne kadar çok para o kadar çok hesao demektir) ve sakın türk medya almayın çünkü bu instagramın türk adminleri beyinsizin önünde gideni hiç bir bok yapmıyorlar abdden filan alın daha etkili olacaktır 100 200 dolar yatırmanız lazım en az
ben 200 300 k lık adama 20 k bot salsam ihlal bassam uçmazmı
[/QU
methben 200 300 k lık adama 20 k bot salsam ihlal bassam uçmazmı
hangi method 500 600 k uçuruyorki bot basıp öyle giderHayır tabikide öyle olsa herkes parayla user alırdı öyle değil şöyle veysel demirx özürlüsünün yaptığı methodda bu mediası olan kişiler instagram adminlerine sm çekip hesapların kapanması talep ediyorlar adminde inanırsa artık kapatır hesabı (ne kadar çok para o kadar çok hesao demektir) ve sakın türk medya almayın çünkü bu instagramın türk adminleri beyinsizin önünde gideni hiç bir bok yapmıyorlar abdden filan alın daha etkili olacaktır 100 200 dolar yatırmanız lazım en az
Panel derken
[/QUOTE
ben 600 700 klık adama 30 40 k bot artsam kapanırmıPanel derken
kardeş bot basmadanda uçar fakat saglam sm lazımben 200 300 k lık adama 20 k bot salsam ihlal bassam uçmazmı
panel tam olarak neypanel ilemi method mu yoksa ney ?
takipçi felan atabiliyorsun onla kankapanel tam olarak ney
Medya ile kapatıyorlar o hesapları yani bire bir instagram adminleriyle konuşuyorlar ama bu medya yı açmak için belirli bir ücret ödemem gerekiyor yani instagram a ne kadar para verirsen onlarda sana o kadar hizmet sunarlar.panel ilemi method mu yoksa ney ?
sm de sıkıntı yok yazarız panel ile daha rahat 10 dkda 500 k mis.dkardeş bot basmadanda uçar fakat saglam sm lazım
1 sayfa sm yazssam 400 500 k uçarmı pek sanmıyorum hangi methpd 400 500 k uçuruyorki.d en iyi panel bas 500 k lığa 600 klığa 30 40 k ver ihlali kapanır 15 dkya kşmlik olurduda yapay zeka kaldırıldı taklitle 500 600 k giderkardeş bot basmadanda uçar fakat saglam sm lazım
medyancı olmak kolay para vermeden oluruz tikli hesap var dm barasam günde 5 6 tikli düşer belki daha fazla instada çalışan tanıdık varMedya ile kapatıyorlar o hesapları yani bire bir instagram adminleriyle konuşuyorlar ama bu medya yı açmak için belirli bir ücret ödemem gerekiyor yani instagram a ne kadar para verirsen onlarda sana o kadar hizmet sunarlar.
Ayn knk medya yla daha fazla şey yapılabilir ama mesela kullanıcı adı alma mavi tik alma hesap açma hesap kapatma fln hepsi daha kısa sürede yapılabilir.medyancı olmak kolay para vermeden oluruz tikli hesap var dm barasam günde 5 6 tikli düşer belki daha fazla instada çalışan tanıdık var
konuşuruz instayala konuşur alırlar ztn insta der bu bize iyi para kazandırıyo diye iyi işe alır
medyancı olursam ztn istediğim hesabı kapatırım.
sm ile 300 400 k gider ama 1 sayfa sm çekmek lazım .d
panel ilee dün 600 k uçurdum 30 k bot bastım ihlal verdim 15 dkda gitti
methodlar çöp hangisi 300 k kapatıyo mk
taklit sağlam tek 2019 da mavi tikli taklitle kapanıyordu o method var bende biraz değiştirsem belki iş yapar deneyiyeyim
dawpanel ilemi method mu yoksa ney ?