Bu içeriği görmek için giriş yapın.
eline sağlık bqximmm kendine hackerim diye ortada gezenlere taş çıkartıyor bu çocuk amk
Eline sağlık
ellerine sağlık kral
AYGUASJKDÜPASDAHSDJkim dedi lan bu adama sen hacker değilsin diye ...
bitanesin bas tacisin dün normalde hesabın tam ss'ini alacaktim ama hawalimorningstar2000 takip ediyormus indomie üşendim kesip aldimhangi konunuza tebrik dileyeceğimi bilemedim amk büyük adamsın kankam eline koluna sağlık
evde 2 koli indomie var kanka onları takip etmeyelim de kimi edelimbitanesin bas tacisin dün normalde hesabın tam ss'ini alacaktim ama hawalimorningstar2000 takip ediyormus indomie üşendim kesip aldim![]()
![]()

AOISODHJKNLŞLSAŞDPIOISUGDVBNASLŞDĞPOASIUDGABSNDMLAPSOPDIUIYSJDBNMAŞSİŞDPOASIUIDYUASBDLĞAPSIDUAYSGDJBANLSLDPAUYSTDUTFGJSBKLDAISTUDFAJSKLDKĞAS0DYUYFASHJBDKNLLŞDPĞPAOYSIUDFGJABSNKLKLDĞPASPDYIUAFSDBKNLASIDUAISYDASD KAHAKAHA ATTIM AMK SİGARA YAKMIŞTI M ÖLÜYORUM ADASOPIODGHJBASLŞDKOSIADUGASJKDKLASDGJVASDAS

BENDEN DAHA BETERLERŞ VARMIŞ AMK NSSLÖDELXLWŞÖXSŞÖXWŞÖXĞWÖXĞWÖSĞEÖDĞWÖSŞWÖDĞWÖSĞWÖDĞWÖSĞWÖSĞWLSAOISODHJKNLŞLSAŞDPIOISUGDVBNASLŞDĞPOASIUDGABSNDMLAPSOPDIUIYSJDBNMAŞSİŞDPOASIUIDYUASBDLĞAPSIDUAYSGDJBANLSLDPAUYSTDUTFGJSBKLDAISTUDFAJSKLDKĞAS0DYUYFASHJBDKNLLŞDPĞPAOYSIUDFGJABSNKLKLDĞPASPDYIUAFSDBKNLASIDUAISYDASD KAHAKAHA ATTIM AMK SİGARA YAKMIŞTI M ÖLÜYORUM ADASOPIODGHJBASLŞDKOSIADUGASJKDKLASDGJVASDAS
Ekli dosyayı görüntüle 10427
bu sen misib
Ekli dosyayı görüntüle 10426
Ekli dosyayı görüntüle 10429
içerik başlığı taslaklarda duruyor abi aklımda birazdan giriyorum@Anakin Skywalker Acil hacknews.org da görev başıan Extacy neler yapmış böyle acil içerik gir çabuk boxerini giy deskopa otur