benim için rüyalardan rüyalara hayal dünyasinın sınirları denilebilcek bir seviyede çok etkilendiğim bir yapım zaten nolan geneliyle başarılı bir yönetmen interstallerda güzel bir bilim kurgu filmi dc yapımlarıda başarılı ayrıca leanardo kaprio gibi bir adamın oyunculuğuyla birleşince ortaya inception çıkıyor film hakkında pek konuşulacak bir şey yok eğer gerçekmiyiz lusid rüya nedir yapay bir dünyadamıyız gibi soruları kendinize sorduysanız 1 kere olsun açın izleyin
inception benim için hep özel bir film olarak kalacaktır 2013 senesinde ilk izlemiştim ve çok büyülenmiştim hiçbir filmin birdaha bende böyle bir etki bırakacağını sanmıyorum ama daha öncesindede matrix için aynısını söylemiştim 2 binlerin başında matrix 2010larda inception peki 2020lerde ne olacak bilinmez ama 2020ye girdiğimizden beri bilim kurgu filmlerini aratmayan şeylerde yaşamadık değil
inception benim için hep özel bir film olarak kalacaktır 2013 senesinde ilk izlemiştim ve çok büyülenmiştim hiçbir filmin birdaha bende böyle bir etki bırakacağını sanmıyorum ama daha öncesindede matrix için aynısını söylemiştim 2 binlerin başında matrix 2010larda inception peki 2020lerde ne olacak bilinmez ama 2020ye girdiğimizden beri bilim kurgu filmlerini aratmayan şeylerde yaşamadık değil
Bu içeriği görmek için giriş yapın.