hayırlı olsun
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
5dk da güncelleyecek mec knk dünyayı fetih etmiyecekBu içeriği görmek için giriş yapın.
Detaylar var kanka upgrade zaten dediğin gibi 10 15 dk lik iş yenılık ler vs ınce işler var tarzını sev tarzını yarat5dk da güncelleyecek mec knk dünyayı fetih etmiyecek

Dur sakın söyleme yoksa inanırım kart:Detaylar var kanka upgrade zaten dediğin gibi 10 15 dk lik iş yenılık ler vs ınce işler var tarzını sev tarzını yarat![]()
Evlat olsan sevilmezsin,Cocugunu sev az amk
HAYIRLI OLSUNDeğerli İmhatimi Üyeleri
Forumumuz akşam saatlerinde kısa bir süre kapalı kalacaktır. Herkezin merak ile beklediği Xenforo son sürümüne geçiş yapıyoruz ve beraberinde bir çok yenilik ilede karşınızda olacağız. Forumumuzun kapalı kaldığı saatlerde imhatimi Telegram veya Discord kanallarında takılabilirsiniz. Herşey sizlere daha iyi imkan ve hizmet verebilmek için sevgi ile kalın..
Discord
Telegram
İMHATİMİ YÖNETİM
İnşallah hayırlısı olurDeğerli İmhatimi Üyeleri
Forumumuz akşam saatlerinde kısa bir süre kapalı kalacaktır. Herkezin merak ile beklediği Xenforo son sürümüne geçiş yapıyoruz ve beraberinde bir çok yenilik ilede karşınızda olacağız. Forumumuzun kapalı kaldığı saatlerde imhatimi Telegram veya Discord kanallarında takılabilirsiniz. Herşey sizlere daha iyi imkan ve hizmet verebilmek için sevgi ile kalın..
Discord
Telegram
İMHATİMİ YÖNETİM
usta, sen buralarda mıydın be
Az nargile iç amk 11 senelik adamı bile hatırlayamıyorsun atkafasıEvet seni çıkaramadım
Spydaydım ama imt'i de bilirim. Sizlerin konularını göre göre geldik buralaraEvet seni çıkaramadım
@baDsectQr bunu burdan alAz nargile iç amk 11 senelik adamı bile hatırlayamıyorsun atkafası

illa isyan mı çıkarttım forumda heee hoşgeldin kalıcı olursun inşallahSpydaydım ama imt'i de bilirim. Sizlerin konularını göre göre geldik buralara
Beni tanımazsın belki ama ScrL'i hatırlarsın belki, onun elçisiyim ben

Yusuf Yaşıyor Mu yaw ?Beni tanımazsın belki ama ScrL'i hatırlarsın belki, onun elçisiyim ben![]()
1 saat önce evindeydim, legal'e verdi kendini Seo Uzmanı oldu çıktı valla. Websitelerini taşıdık falan, geldim şimdi eve. Sizleri, bu ortamı konuşuyoruz arada seviyor valla sizleriYusuf Yaşıyor Mu yaw ?
Daha Önce Çalıştım Benim Sohbetim Vardı Çok , Belkide Halen Facebookta Eklidir , Bidahakine TntonE'nin Selamı Var Dersin , Hatırlar Beni.1 saat önce evindeydim, legal'e verdi kendini Seo Uzmanı oldu çıktı valla. Websitelerini taşıdık falan, geldim şimdi eve. Sizleri, bu ortamı konuşuyoruz arada seviyor valla sizleri
Küçük yaşta, imhatiminin içinde hatırladığım nadir adamlardansın sen abi. Seni %100 hatırlıyordur, ben 9-10 yaşında falanken konuşurdu seninle, anlatırdı bana hep mahlasınızı, ne iş yaptığınızı, nasıl yapıldığını falan.. üstümdeki emeği büyüktürDaha Önce Çalıştım Benim Sohbetim Vardı Çok , Belkide Halen Facebookta Eklidir , Bidahakine TntonE'nin Selamı Var Dersin , Hatırlar Beni.
Yüklü olan 9 addonun güncel sürüm versiyonlarını tekrar bul güncelle bulamazsan addon yapımcısına rica et addonu güncelelsin güncellenmezse yeni sürümde çalışmıyorlar, temayı satın aldığın yere git son güncel versiyonunu iste eğer yoksa onada 30 dolar öde tekar son sürüm tema için, script üst sürüme çıkınca sunucu kaynak tüketimide çoğalsın birde git sunucuyu son duruma göre optimize et eğer yetmiyorsa ek core taktır, temanin ayarlarını son haline benzetmek için tema menüsünde gezin dur ve tüm bunlar ile uğraşırken tam o sırada ddos saldırılarıda eksik olmasın ! evet haklısın 5 dakkalık iş hepsi !5dk da güncelleyecek mec knk dünyayı fetih etmiyecek
eyvallah Görüşürüz instagram felan istersen veririmKüçük yaşta, imhatiminin içinde hatırladığım nadir adamlardansın sen abi. Seni %100 hatırlıyordur, ben 9-10 yaşında falanken konuşurdu seninle, anlatırdı bana hep mahlasınızı, ne iş yaptığınızı, nasıl yapıldığını falan.. üstümdeki emeği büyüktür
okurken yorulup 12 sigara molasına çıktımYüklü olan 9 addonun güncel sürüm versiyonlarını tekrar bul güncelle bulamazsan addon yapımcısına rica et addonu güncelelsin güncellenmezse yeni sürümde çalışmıyorlar, temayı satın aldığın yere git son güncel versiyonunu iste eğer yoksa onada 30 dolar öde tekar son sürüm tema için, script üst sürüme çıkınca sunucu kaynak tüketimide çoğalsın birde git sunucuyu son duruma göre optimize et eğer yetmiyorsa ek core taktır, temanin ayarlarını son haline benzetmek için tema menüsünde gezin dur ve tüm bunlar ile uğraşırken tam o sırada ddos saldırılarıda eksik olmasın ! evet haklısın 5 dakkalık iş hepsi !