Knk asgere gidince söyleriz o zmn???Kanka asker sözü bu![]()
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Knk asgere gidince söyleriz o zmn???Kanka asker sözü bu![]()
Knk spoiler vermissin amaHiçbirşey Bilmiyorsan Ve Sana Lamer Denmesinden Korkuyorsan Bu Korkundan Hemen Vazgeç Öğrenmek İçin Araştırmaya Başla Gerekirse Haftalarca Uyuma Araştır Öğren Öğrenmek İçin Çaba Sarfet Ve Öğrendikten Sonra Sana Lamer Diyen Gerizekalıların Hepsini Sanal Aleme Rezil Et...
-- Red Samuray --
Duygularım darmadağın unutamadimmmm...Alfabe bilmeden yazı yazılmaz...
Vala çok güzel bir soz 5 dk düşündüm amq anlamadim , knk en yakın sürede beynime index atacam, birdaha index yemesin diye kendini geliştirsin pezevenkİnanılmaz tilt edici bir index yazısıdır; Pardon elim çarptı![]()
Yemin ederim bu adam Adam Adam❤
Krall öyle ölmez füze atKorumasız bilgisayar kaplamasız topa benzer hafif bir çizikle patlar..
tek ten var 100 milyon dolar,ama kafanda silah var ne yapacan'Evcil kaplanlarınızı bir gece sokak köpekleri parçalar'![]()
Dostum cümleyi anlamak icin cabaladim ancak anlamadim anlayan varmi?tek ten var 100 milyon dolar,ama kafanda silah var ne yapacan
Ya yerse ??Çinlilere basacaksan bu sozu kullan : yar**mı da yiyin
kanka söylediği bir şarkıdaki bir replik,devam niteliğinde oradaki bir repliği daha söyledimDostum cümleyi anlamak icin cabaladim ancak anlamadim anlayan varmi?❤
Dostum cok güzel dedin valaBizi gömmeye çalıştılar. Ama tohum olduğumuzu bilmiyorlardı...!
- intikam alınırken...