1Şuabata katildim katilma amacim konu calip kendim yazmis gibi gösterip rutbe atlamak idi. Tabi o zamanlar herkesin bildigi 8 tane hack formunda ilk olarak adini soylemem yasak ama ipucu verim asgeri ve herkes ban yiyo ? orda 2 ay boyunca emek verdim ancak en ufak seyde ban yedim ben yedim ban yedim ve en son semtex ve bikisi daha vardi durduk yere banlandi isyan çıkardik fln iste ben gidip en az 50 konu actim banliyorsaniz konularini silin diye tabi orasi İMHATİMİ gibi degil burda gelen istekleri ip adreslerini herseyi engeliyolar , orda oyle deil, bi mail sala ve kayit ol ortali sik ,
her neyse orda banlanininca ,
CEm abinin diyer formuna katildim., diyer formlarda da vardim ancak hep ordaydim full aktiftim , taki 1 şubata buraya gelene kadar burda bilmiyorum hem kisi sayısı Az ve kaliteli hemde burda ilk defa isim verdiler
@SpyDark abi ismimi verdi çok teşekkürler abi
Bide orda
@DAMAR kardeşimi tanidim ilk tanımam dark abiye , benim.ismim niye damar demesiydi tabi o zamanlar damar da boyle rutbeli deildi simdi herkesde bi rutbeler ??
@WARİUS knk seni cem abinin. Niyer formundan taniyom ztn. Burda moderatör oldun tebrikler
Dedim gibi herkesde de bi rutbe amq ??
Ha bide cem abi var ya Adam gibi Adam

? aklimda takilan bisi oldumu ona sormak hoşuma gidiyor , bana cok yakin sanki dayi amca gibi yani hem arkadas hemde saygı duyduğum bir büyüğüm
@Mectruy ?
Ve sayamadiklarim iyiki varsiniz artik hep burdayım. Geldimden beri kendimi geliştirmedim.farkindayim çünkü çoğu sey imkansiz kadar cok zor geliyor öğrenme konusunda biraz yavas ve agirim ancak bu formda hepimiz bir Aileyiz insllah hep beraber buyuruz ...
Şuan örnek aldim birinden de bahsedim
@Tüfekçi knk seni ilk chata gördüm iste İstanbul sözleşmesi fln diyordun. Sikecem index basacam vs gibi seyler kendi kendime bisi yapamaz diyordum , Yanılmışım ciden açtın konular cok hoşuma gidiyor , sende iyiki varsin

?
İmhatimi Ailesi sizleri seviyorum
Saygılar
@Plx0z