Ağrı kesiciler şeker gibi kullanılmamalidir büyük zararları vardır vücuda ama bazı anlarda sikerim zararını demek zorundasın
Majezik ile başlatıyorum
Majezik ile başlatıyorum
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Yok be fiziksel acımüzik sandım bune amk
Bende öyle çok baba bir ilaçMajezik kullanıyorum
Diş için daha iyi gibi ama baş ağrısı ve diğer acılar için majezik gibiapranax
baş agrısı için arveles de iyiDiş için daha iyi gibi ama baş ağrısı ve diğer acılar için majezik gibi
Tramadol yeşil fentanil kırmızı reçeteli zaten istesede alamaz. Bazı ülkelerde peynir ekmek gibi satılan ilaç bunlar,batı ve hindistan gibi ülkelerde imal ediliyor,kaçak yollarla fakir ülkelere giriyor.Tramadol ile Fentanil gibi opioid içeren ağrı kesiciler hatta neredeyse bunların tamamı bağımlılık yapar. Bebeklere/çocuklara içirilen ilaçlar bile bağımlılık yapıcı maddeye sahip oluyorlar.
Yani kullanmayın
Evet ama anlatmak istediğim o değil, bu;Tramadol yeşil fentanil kırmızı reçeteli zaten istesede alamaz. Bazı ülkelerde peynir ekmek gibi satılan ilaç bunlar,batı ve hindistan gibi ülkelerde imal ediliyor,kaçak yollarla fakir ülkelere giriyor.
Tamam bende diyorum ki istesede ulaşamayacağı ilacı yazman garip.Evet ama anlatmak istediğim o değil, bu;
Opioidler, haşhaş bitkisinde bulunan doğal maddelerden türetilen veya onları taklit eden bir ilaç sınıfıdır. Opioidler, ağrı kesici de dahil olmak üzere çeşitli etkiler üretmek için beyinde çalışır. Bir madde sınıfı olarak, morfin benzeri etkiler üretmek için opioid reseptörleri üzerinde etki gösterirler
Yok onlar örnek olarak normalde çocukların kullandığı ağrı kesicide bile eser miktarda bulunuyor.Tamam bende diyorum ki istesede ulaşamayacağı ilacı yazman garip.
Bilmiyorum bahsi geçen ilaçların hepsi kontrole tabi ilaç.Yok onlar örnek olarak normalde çocukların kullandığı ağrı kesicide bile eser miktarda bulunuyor.
Paylaştığım videoda detaylı açıklama var, üşenirim diyosan 32:20 ye bakabilirsin.Bilmiyorum bahsi geçen ilaçların hepsi kontrole tabi ilaç.
İzlemedim fakat konu hakkında bilgim varPaylaştığım videoda detaylı açıklama var
+ Olarak dolarex de çok abartılan balon bir ilaç paroldan halliceParol hariç hepsi iş yapar