İllegal ve phishing izinli yurtdışı lokasyon Plesk hosting satışı yapmaktayım. Asla kapanmaz, sorun çıkarmaz. Fiyatlar biraz pahalı gelebilir şunu söyleyim; fiyattan çok kaliteye önem vermelisiniz. İşinizi sağlam yapmak istiyorsanız ve hizmette kalıcılık için beni tercih edin
İmhaTimi ailesine özel fiyat listesi şu şekilde;
OffShore Hosting Paketleri
SILVER Başlangıç için ideal | GOLD Birden fazla site için uygun | PLATINIUM Performans isteyenler için | DIAMOND Limit tanımayanlara... |
| • 1 WebSite Barındırma • 1 GB SSD Disk Alanı • 10 GB Aylık Trafik • 1 CPU Kullanımı • 1 GB RAM İzni | • 2 WebSite Barındırma • 3 GB SSD Disk Alanı • 25 GB Aylık Trafik • 1 CPU Kullanımı • 2 GB RAM İzni | • 5 WebSite Barındırma • 10 GB SSD Disk Alanı • 100 GB Aylık Trafik • 2 CPU Kullanımı • 4 GB RAM İzni | • Sınırsız WebSite Barındırma • 25 GB SSD Disk Alanı • Sınırsız Aylık Trafik • 4 CPU Kullanımı • 6 GB RAM İzni |
Aylık 39,99 ₺ | Aylık 49,99 ₺ | Aylık 64,95 ₺ | Aylık 74,95 ₺ |
Ödeme Yolları

Kredi Kartı // papara // İŞ Bankası
Forum Dışı İletişim
Telegram: t.me/lextraz
Sıkça Sorulan Sorular
İllegal İzinli mi?

Kredi Kartı // papara // İŞ Bankası
Forum Dışı İletişim
Telegram: t.me/lextraz
Sıkça Sorulan Sorular
Evet. Sunucu yurtdışında bulunmakla birlikte içerik kısıtlaması yoktur. Hizmetinize müdahale edilmeyecektir.
Disk Depolama Olarak Kullanılabilir mi?
Evet. Diski isterseniz upload vs. için de kullanabilirsiniz. Depolama alanınız tamamen size ayrılmıştır.
Altyapı Olarak Ne Kullanıyorsunuz?
Linux işletim sistemi ve Plesk kontrol paneli kullanıyorum. Artı olarak CloudLinux altyapısında hizmet veriyorum.
Aklınıza takılan soruları konu altına yazmaktan çekinmeyin. Sipariş için konuda belirtebilir veya özelden ulaşabilirsiniz. İyi forumlar dilerim...
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Moderatör tarafında düzenlendi: