Sen gercek hemde en gerceklerinden birisin. Abim senden soz etti cok hemde rahmet etti.kafan sağolsun abine rahmet eylesin Shockman adı tanıdık gelmedi ama detay verirsen hatırlayabilirim.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Sen gercek hemde en gerceklerinden birisin. Abim senden soz etti cok hemde rahmet etti.kafan sağolsun abine rahmet eylesin Shockman adı tanıdık gelmedi ama detay verirsen hatırlayabilirim.
Senden cok soz ediyordu. Sen benim manevi degerimsin. Gercek hayatta canimi istesen vermeye hazirim..2004 kayıtlı baya eskiymiş beni tanıdığı kesin mutlaka konuşmuşluğumuz olmuştur ozaman
ShockmanAbinin niki ne ?
Shockman
Allah razi olsun
Bunu buldum şuan, başın sağolsun kardeşim. Fazla birşey yazamayacağım.
Allah senden razi olsun. Bir ani attin bana..hem gozlerim.doldu hem duygulandim..tesekkurler.
Bunu buldum şuan, başın sağolsun kardeşim. Fazla birşey yazamayacağım.
Basimin uzerinde yerin var. Sen ondan bana kalan hatirasin. Hep senden soz ediyordu.@Toolbrovser ozzaman sende abinin bıraktığı yolda gideceksin , daima imhatiminde görmek isterim seni.
Kurban olurum sana. Sen abimin hatirasisin. Her daim yaninda olacam abim. Canimsin. Basimin tacisin@Toolbrovser ozzaman sende abinin bıraktığı yolda gideceksin , daima imhatiminde görmek isterim seni.
eywlh kardeşim sende abinin ufak kardeşi olarak hayatta kalan emaneti oluyorsun burlarda takıl bu alanda geliştir kendiniKurban olurum sana. Sen abimin hatirasisin. Her daim yaninda olacam abim. Canimsin. Basimin tacisin
mesaj kutusundan yemezsin kapına yollayıncada böyle diyecenmi jldshfjkldshfjldkshfayalnız kari kız kliğina giren pürüzsüz amcıgını yollayan yani webden bulup benım bu deyip benden yöneticilik isteyen yazanlar oldu ama yermi Anadolu cocugu yemez18 senedir tek sm yemedim kolay kolay de hacklenmem zaten
![]()