İmhaTimi için şikayetleriniz ve önerileriniz varsa bu konu altına çekinmeden yazabilirsiniz.
Troll şikayet yasak.
Troll şikayet yasak.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme:
x kişisinin rütbesi y kişisinden daha düşük fakat ikiside aynı suçu işliyor fakat y kişisi ban yemiyorİmhaTimi için şikayetleriniz ve önerileriniz varsa bu konu altına çekinmeden yazabilirsiniz.
Troll şikayet yasak.
ace neden banlanmıyorİmhaTimi için şikayetleriniz ve önerileriniz varsa bu konu altına çekinmeden yazabilirsiniz.
Troll şikayet yasak.
Açalım konuyu eksiklik tam olarak nerede kimde gereksiz var olması gereken kimde yok mesela detaylandirirmisinTikler ve ranklar doğru verilmiyor
Onayladığımız, forumda aktif kişilere tik verilebilir, Titan ve üstü, IMT yi temsil edenlere ve yönetime de kurumsal rozet verilebilir. Özelden yazdımAçalım konuyu eksiklik tam olarak nerede kimde gereksiz var olması gereken kimde yok mesela detaylandirirmisin
çünkü sikin varneden tikim yok
2. Ranklar için yapabilirizcoin mağza eklensin, dark abi sinyal çekmeyi bıraksın ( en azından bize karşı )
olmaz susinsanlar fazla zorbalanıyor sebebleri dahi yokkene ego sorunun olmaması benim cok hoşuma gitti argo kelimeler arınmalar dışında yasak olmalı. Sövüşme işlemleri chat genel kısmından degilde tg den yada dc den yapılsa daha iyi olabilir.
yokken*insanlar fazla zorbalanıyor sebebleri dahi yokkene ego sorunun olmaması benim cok hoşuma gitti argo kelimeler arınmalar dışında yasak olmalı. Sövüşme işlemleri chat genel kısmından degilde tg den yada dc den yapılsa daha iyi olabilir.
niye ban yedim acbİmhaTimi için şikayetleriniz ve önerileriniz varsa bu konu altına çekinmeden yazabilirsiniz.
Troll şikayet yasak.
Nickin neniye ban yedim acb
ne eklensın meselabence chatte ifade bırakma yerine yeni emojiler () eklenebilir
parantez icindekileri göz devirme bok falanne eklensın mesela
goz devırme ve bok isine yaricak miparantez icindekileri göz devirme bok falan