eline sağlık , çok güzel olmuşMerhaba arkadaşlar bugün kendi ellerinle yazdığım index'i paylaşıcam istiyenler kendine göre editleyebilir karmaşık kod yok hepsi açık kod
Ekli dosyayı görüntüle 6746
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Dersteydim vaktim kısıtlıydı 10dk'da yapabilceğim tek bu vardı ilerde daha güzellerinide yaparımEline sağlık ama çok basit bişey olmuş daha yaratıcı bişeyler bekliyoruz
İleriki zamanlarda yapıcamGüzel daha güzelleri bekliyoruz bu standard olanı bir de standard dışı çıkalım biraz
Yine güzel sen üstüne alınma bunu yapamayan da var ona da bakacan. Daha değişik bişeyler bekleriz. Madem bu işlere meraklısın bir sonrakiler daha güzel olacağını düşünüyorum.Dersteydim vaktim kısıtlıydı 10dk'da yapabilceğim tek bu vardı ilerde daha güzellerinide yaparım
Teşekkür ederim zaten rat falanda olsa bana gelmez okul bilgisayarındayımBen sana index vereyim
Calistir ama çünkü hareketli açıp kendine göre düzeltebilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 6747
Sadece index.html var rar içinde merak etme kimseye hacklenecek değiliz
Olmaz merak etme 44 yaşında adamım ilk imtcilerdenTeşekkür ederim zaten rat falanda olsa bana gelmez okul bilgisayarındayım
Eyw canımEline Sağlık Canıms![]()
Verdiğin index çok animasyonlu yaOlmaz merak etme 44 yaşında adamım ilk imtcilerdenbilen biliyor beni seni ratlasam da elime ne geçer admin diye mi
Cemden istesem daha kolay olur
![]()
E dedim sana animasyomlu diye oyle resimde sabit durduğuna bakmaVerdiğin index çok animasyonlu ya
Olmaz merak etme 44 yaşında adamım ilk imtcilerdenbilen biliyor beni seni ratlasam da elime ne geçer admin diye mi
Cemden istesem daha kolay olur
![]()

Dark bi sen beğenmedin galiba eline sağlık demedin
Merhaba arkadaşlar bugün kendi ellerinle yazdığım index'i paylaşıcam istiyenler kendine göre editleyebilir karmaşık kod yok hepsi açık kod
Ekli dosyayı görüntüle 6746
ayagina sağlık kral