bildiğiniz varsa lütfen yazabilirmisiniz
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
zerohost güvenli ağa takılıyor o yüzden illegal host istemiş sanırımİçeriğe göre değişir ne yapacağına ve projene göre lokasyonu belirleyeceksin. Imt sponsor zerohost olmuş misal
Awardspace bi bak pek kontrol etmiyolarbildiğiniz varsa lütfen yazabilirmisiniz
tam olarak ne yapacağını bilmediğim için bişey diyemiyorum. belli yerler var btc ile ödeme yapar cüzdan mixler kendini anonimleştirir yedeğini alır sunucu kapanırsa tekrar başka sunucudan devam eder illegal free diye bişey tam olarak yok. eğer webserver olacaksa benim ukrayna sunucumdan yardımcı olabilirim. tam olarak ne barınacağını vs. özelden yaz dostum yardımcı olayım normalde almam kendi sunucuma ama imt hatrına kırmam seni denerizzerohost güvenli ağa takılıyor o yüzden illegal host istemiş sanırım
adam free sunucu arıyor seninle iş yapıcağını sanmıyorumtam olarak ne yapacağını bilmediğim için bişey diyemiyorum. belli yerler var btc ile ödeme yapar cüzdan mixler kendini anonimleştirir yedeğini alır sunucu kapanırsa tekrar başka sunucudan devam eder illegal free diye bişey tam olarak yok. eğer webserver olacaksa benim ukrayna sunucumdan yardımcı olabilirim. tam olarak ne barınacağını vs. özelden yaz dostum yardımcı olayım normalde almam kendi sunucuma ama imt hatrına kırmam seni deneriz
ne barındıracağını söylerse imt hatrına yardımcı olurum gerekirse ücretsiz, hem ağır işler olacak hem ıllegal. olacak hem bedavadan barınacak böyle bir host değil dünyada varsa başka gezegenler orada da bulması imkansız oluradam free sunucu arıyor seninle iş yapıcağını sanmıyorum