Doslar öncelikle crack ekibimiz acılmıştır gelmek isteyen yaza bilir
Şimdi asıl konumuz sizler crack yaparken cpm alamıyorsunuz ve crackta yapamıyorsunuz
ama ben size öyle bi methot vercemki amk crack işinin
1 adım
Benden bu kadardı vala o kadar uğrasıyorum crak öğrenin diye ekibede katıla bilirsiniz bu arada Gönderiyi görmek için beğenin ve yorum atın yoksa acılmaz
Şimdi asıl konumuz sizler crack yaparken cpm alamıyorsunuz ve crackta yapamıyorsunuz
ama ben size öyle bi methot vercemki amk crack işinin
1 adım
Revealed content
şimdi bu site https://brightdata.com/ bize gb proxy veriyor ancak türkiyede 1 dolara alıyorsun 1 gb yi ama alman vpn ile girerseniz size 1 dolar yatırdığınızda 5 dolar hediye diyor ve 6 gb proxy niz oluyor ama unutmayın kulandıkca öde yapın proxy alırken şimdi ben göstercem saten proxy nasıl indirceginizi
2 üye oldunuz hemen sunu yapıyorsunuz

en üstekinin adı veri merkezi proxy si ve bu güçlü bir proxy en az 4k cpm almaya başlar
neyse konumuz sol tarafta düzenleye basıyoruz şöyle bir ekran geliyor bize

aşadan kayer dediğinizde 1 dolar ödeme gelcek ödeyin ve 5 dolar hesabınıza yansicak
gelelim proxy indirmeye

indirin ve proxy ler hepsi Http dir yani en iyisi bu kadarda taşanıza kurban olsun proxy ler Exxeni vurun saten üyesi yok
2 üye oldunuz hemen sunu yapıyorsunuz

en üstekinin adı veri merkezi proxy si ve bu güçlü bir proxy en az 4k cpm almaya başlar
neyse konumuz sol tarafta düzenleye basıyoruz şöyle bir ekran geliyor bize

aşadan kayer dediğinizde 1 dolar ödeme gelcek ödeyin ve 5 dolar hesabınıza yansicak
gelelim proxy indirmeye

indirin ve proxy ler hepsi Http dir yani en iyisi bu kadarda taşanıza kurban olsun proxy ler Exxeni vurun saten üyesi yok
Bu içeriği görmek için giriş yapın.