git clone https://github.com/Mebus/cupp.git
cd cupp/
python3 cupp.py -i
bilgi amaçlı söyledim sorumluluk size aittir .
cd cupp/
python3 cupp.py -i
bilgi amaçlı söyledim sorumluluk size aittir .
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
bf kalmadımı ne demek tse sertifkasyonunda uygulamalı eğitimde yapamıyanın gotune tekmeyi koyuyorlarBrute force mu kaldı la
Instagram için söyledim nuke İnstagram artık bf yemiyorbf kalmadımı ne demek tse sertifkasyonunda uygulamalı eğitimde yapamıyanın gotune tekmeyi koyuyorlar
5 şifre denemesinde bir ip değişsin bakalim nasıl yemiyorInstagram için söyledim nuke İnstagram artık bf yemiyor
Yani 1 milyon şifre bulunan wordlist ile denemeye kalkarsan 200bin defa ip değiştireceksin. Her şifre 3sn sürse 3milyon saniye her ip değiştirme 15 saniye sürse 3milyon saniye toplamda 6milyon saniye o da 100bin dakika o da 1666 saat o da 70 gün eder yani 70 gün boyunca hiç başından kalkmazsan bf işe yarar. Bf teorisi budur.5 şifre denemesinde bir ip değişsin bakalim nasıl yemiyor
dostum bf için süre hesaplamana gerek yoktu bf mantığı zaten olabailcek tüm sıfreleri denemektirYani 1 milyon şifre bulunan wordlist ile denemeye kalkarsan 200bin defa ip değiştireceksin. Her şifre 3sn sürse 3milyon saniye her ip değiştirme 15 saniye sürse 3milyon saniye toplamda 6milyon saniye o da 100bin dakika o da 1666 saat o da 70 gün eder yani 70 gün boyunca hiç başından kalkmazsan bf işe yarar. Bf teorisi budur.