sana @Radox abi yardımcı olsun ama SATMASINherkesin amınakoyum cok sinirliyim hayatım bok gibi yarrak gibi yasayıp gidiyorum çok sıkıldım artık kimse bana yazmasın aramasın su aralar geli sikeim sizi
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
sana @Radox abi yardımcı olsun ama SATMASINherkesin amınakoyum cok sinirliyim hayatım bok gibi yarrak gibi yasayıp gidiyorum çok sıkıldım artık kimse bana yazmasın aramasın su aralar geli sikeim sizi
anlamadım ne diyonsana @Radox abi yardımcı olsun ama SATMASIN![]()
radox karı pazarlıyor o anlamda diyor yanlış anlamaanlamadım ne diyon
herkese anlatmayınradox karı pazarlıyor o anlamda diyor yanlış anlama
Hay ağzımdan kaçmış ya pardonherkese anlatmayın
Hem öyle hem de ergen ocFakirsin sanırım.
fakirlik o.çluk can sıkıntısı bunalım depresyon piskolojik baskı zorbalık değersizlik çirkinlik kalitesiz yemekler hüzün umutsuzluk hedefsizlik hayattan zevk almayış.Hem öyle hem de ergen oc
ĞDWQODJKQODJQOPDJQDVQKDQJHDIWOQHVDQfakirlik o.çluk can sıkıntısı bunalım depresyon piskolojik baskı zorbalık değersizlik çirkinlik kalitesiz yemekler hüzün umutsuzluk hedefsizlik hayattan zevk almayış.
Teşhisim hanım kızımıza: Beyin amcıklaması
Nokta atışı yaptın kral. Daha doğru az şey duydum bu hayattafakirlik o.çluk can sıkıntısı bunalım depresyon piskolojik baskı zorbalık değersizlik çirkinlik kalitesiz yemekler hüzün umutsuzluk hedefsizlik hayattan zevk almayış.
bende senin amınakoyumherkesin amınakoyum cok sinirliyim hayatım bok gibi yarrak gibi yasayıp gidiyorum çok sıkıldım artık kimse bana yazmasın aramasın su aralar geli sikeim sizi
bende senin amınakoyum

(+++)fakirlik o.çluk can sıkıntısı bunalım depresyon piskolojik baskı zorbalık değersizlik çirkinlik kalitesiz yemekler hüzün umutsuzluk hedefsizlik hayattan zevk almayış.
fakirlik o.çluk can sıkıntısı bunalım depresyon piskolojik baskı zorbalık değersizlik çirkinlik kalitesiz yemekler hüzün umutsuzluk hedefsizlik hayattan zevk almayış.

Emir sikimi kemiriç sesim;