Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Konuyu sileyim isterseniz ama bayadır kullanıyorum başka sürümlerde denedim onlarıda virus olarak algıladıben haviji satın almışım avast kurulu virus olarak algılamadı oncedende eset kullanıyordum oda algılamamıştı ben sanmıyorum haviji virus olarak gorecegini bunda bi bokluk var ama neyse indiren güzel bir rat yedi
hayır virus olup olmadığina bende emin değilim simdi cracklenmiş oldugu icin dosyalara bakmadim ama icinde crack programi felan cracklenmia exe dosyasi onuda öyle algilamis olabilir yada içinde gercek trojende olabilir bilemeyiz bence sqlmap kullanın ücretsiz virus derdi yok tercih kullanicılarınKonuyu sileyim isterseniz ama bayadır kullanıyorum başka sürümlerde denedim onlarıda virus olarak algıladı
olm mq yeminle inadına linuxu silecem artık sen böyle yaptıkça daha fazla windows kullanıyorumhack toolları virüs olarak algılanır bu normaldir , windows kullanmayın kendi anti virüsünde bile açık çıkan bir sistem.
hiç çıkamıyoruzki lqm saolsun adam linuxçu değil anti-winci

anti windowscu değilim , linuxcuyum@LQM33 = Anti-Windows cu artik![]()
anti windowscu değilim , linuxcuyum
olmaz mı çok var maalesefwindows'u seven yoktur bence![]()
Olaya öyle bakmahack toolları virüs olarak algılanır bu normaldir , windows kullanmayın kendi anti virüsünde bile açık çıkan bir sistem.
imza mantığıOlaya öyle bakmaAdamlar her virüs için ayrı güncelleme gönderemez. Virüs programları veritabanı mantığıyla çalışıyor yeni virüsler için güncelleme gönderiyorlar ki eğer tespit ederlerse. Onun dışında fudlanmış ratları bile görebiliyor. Virustotal Windows ile aynı veritabanını kullanıyor. Virustotal = Windows. Korumasına bir şey diyemem kökünden sökemiyor. Demek ki hekırlar Microsoft'un yazılımcılarından iyi.
Teşekkurler
Windowsu sevende nebiliyimwindows'u seven yoktur bence![]()
Windowsu sevende nebiliyim![]()
katiliyorummacos yada linux candır windows hamallıktır![]()