s
abi troll ya bu yaşıyor merak etmeYaşionmu abi
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
abi troll ya bu yaşıyor merak etmeYaşionmu abi
Kendi vermiştir okadarda iyi niyetliHiçbişi anlamadım ip den adresini aldı peki de 2023 adresinden nasıl tc ni buldu çünkü 2023 adres data diye bişi yok reçetem ve vergi dairesinden çekilen veriler var. Hadi ad soyad verdin desek bulur. Neyse abi Allah yardımcın olsun. Onun dışında medeni bir ülkedeyiz abi git başvur gerekli mercilere polisten koruma vb talep et.
Saygılarımla dualarımdasın![]()
la manyak inandın mıHiçbişi anlamadım ip den adresini aldı peki de 2023 adresinden nasıl tc ni buldu çünkü 2023 adres data diye bişi yok reçetem ve vergi dairesinden çekilen veriler var. Hadi ad soyad verdin desek bulur. Neyse abi Allah yardımcın olsun. Onun dışında medeni bir ülkedeyiz abi git başvur gerekli mercilere polisten koruma vb talep et.
Saygılarımla dualarımdasın![]()

belki doğru diyordur belli olmazla manyak inandın mı
yokbelki doğru diyordur belli olmaz
telefon numarası var mı bu adamın
bilmiyom kitelefon numarası var mı bu adamın
son durum ne@SpyDark -@Mectruy @The - FaysaL @StureZ @Admin @31
Hakkınızı helal edin sanalı brakıyorum olay 1 saat önce oldu lol oynuyodum çocugun birini trollüyodum agır sövdüm çocuga ana bacı ölü felan iyice taşşak geçtim sonra çocuk bekledi dava edicem dedi galiba oyun şirketinden ip mi almış sonra adresimi bulmuş sonra bi baktım çocuk adıma sorgu yapmış adımı adresimi felan yazıyor kız kardeşine küfürler yazdım bak oç diye ss attı 10 dakka önce adam toplayıp dövmeye geliyomuş ayrıca ne bok yicemi bilmiyorum galiba Allah belamı verdi bütün hesaplrımı sildim telegram whatsap vs hepiniz hakkınızı helal edin
adam kız kardeşime babama felan küfürler yazmış ss ini attı bide beni dava edicekmiş
bu mesajdan sonra modemi söktüm korkudan altıma işicem hayatımda ilk defa bu kadar korktum herkes hakkını helal etsin
@Admin tronla site projemiz vardı ama hayallerimiz suya düştü galiba adam trollerken bu sefer sert kayaya geldim çocuk ölümle tehdit ediyor herkes hakkını helal etsin benim sanal hayatım buraya kadarmış
Al beni yanına aco bir harcandık gittik ziyadesiylebir kere koskoca oyun sitesi ip verme ne alaka hadi ip verdi ipten tam lokasyon bulunmaz hadi buldu ailene nasıl ulaşıyor amk böyle ipten mipten bir yetenek varsa gelsin yanıma alayım
Al beni yanına aco bir harcandık gittik ziyadesiyle![]()