10 haberin 9 'u Bugünde burayı hackledim arkadaşlar.abi çok taşşaklı haberler yazarım kesinlikle beni almalısın !!
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
10 haberin 9 'u Bugünde burayı hackledim arkadaşlar.abi çok taşşaklı haberler yazarım kesinlikle beni almalısın !!
niye kendime haber yapayım amk10 haberin 9 'u Bugünde burayı hackledim arkadaşlar.
Okurken beynim sulandı amk. Sen yazmaTest haberi:
Owner spydark forumun kepenkelerini indirdikden sonra sanalda bir daha gözükmedi
ace Veen'i siken adminler hacksnew'de haber ederek adını cıkardı
onursal üye ünvanına erişen Ace Veen Kendine yemin bicerek adını cıkaran Hacksnews adminlerine teker teker girişerek intikamını aldı.
Olaya dahi olan mectruty ise konuyu tatlı bir dille kapttı
Olaylar Başlamadan önce mectruty damga vuran itiraflar ile magazin sayfalarına düştü Acıklamaları.
ve kendilerini müge anlı hafta sonu olan magazin dizilerinde yer edildi
bay teneke sundu.
Yok skype'dan görüntülü görüşelim. Editör alıyoruz altı üstü. Dilersen konu altında deneme bir haber içeriği paylaşabilirsin diğer arkadaşlar gibi.Merhaba
PM atmak istedim konu ile alakalı ama profilinize erişim sağlayamadım siz iletişime geçersiniz whatsapp ile görüşebiliriz
İyi günler dilerim
Parkura sok adamıYok skype'dan görüntülü görüşelim. Editör alıyoruz altı üstü. Dilersen konu altında deneme bir haber içeriği paylaşabilirsin diğer arkadaşlar gibi.

yetkili al beni ulas banaDeğerli imt üyeleri biliyorsunuz ki güncel olarak HN haberlerini ben paylaşmaktayım fakat okul muhabbeti nedeniyle bu yetkimi siz değerli imt üyelerinden kalemi güçlü güvenilir birine devredicem.
Hiç yetki alırım siteye basarım muhabbetiyle gelmeyin içerik sağlayıcı olarak ekleneceksiniz panele. Yani admin onayı olmadan bir şey yayınlanmıyor.
Haberler genel olarak taraflı olarak hazırlanıp, imt ve sht hakkında övgü dolu ithamlar içermelidir. Mizah yapmayı bilmek de şart!
Başvuruları PM yoluyla bildirebilirsiniz. Sadece 1 editör alınacaktır
DİPNOT: SİTE SAHİBİ BEN DEĞİLİM @MecTruy ve @SpyDark a ait. Yani yağ çekmek için muazzam bir argüman sizin için. Forumlarında rütbe atlamak için kullanabilirsiniz.
Merhaba, konu altında en düşük 200 kelimelik hem ciddiyet içeren hemde absürt komedi içeren bir haber yazısı hazırlamanı rica ediyorum. Küfür kullanabilirsiniz.yetkili al beni ulas bana
editor olmak istememin nedeni boş vaktim çok hemde guzel guncel haberleri yaparımMerhaba, konu altında en düşük 200 kelimelik hem ciddiyet içeren hemde absürt komedi içeren bir haber yazısı hazırlamanı rica ediyorum. Küfür kullanabilirsiniz.
Seo diye bir şey var ya hanieditor olmak istememin nedeni boş vaktim çok hemde guzel guncel haberleri yaparım
bukadar 200 kelimeyi nerden yazayim amk
200 kelime fazla bir sayı değil. İnsanlar birbirlerine 200 kelimelik mesajlar atıyor o kadar da yazamayacaksan zaten bize fayda sağlayamazsın. Şu mesajım bile 25 kelime.editor olmak istememin nedeni boş vaktim çok hemde guzel guncel haberleri yaparım
bukadar 200 kelimeyi nerden yazayim amk
yav burda oyle haber paylasirsam oyle kısa paylaşmam aw abartmayin denemelik olarak al yapamazsam kov beni200 kelime fazla bir sayı değil. İnsanlar birbirlerine 200 kelimelik mesajlar atıyor o kadar da yazamayacaksan zaten bize fayda sağlayamazsın. Şu mesajım bile 25 kelime.
beyin sulandıran kesit yazmamı istermisin abi200 kelime fazla bir sayı değil. İnsanlar birbirlerine 200 kelimelik mesajlar atıyor o kadar da yazamayacaksan zaten bize fayda sağlayamazsın. Şu mesajım bile 25 kelime.

arrive zekası diye bi ayrıcalık var tabiskullz olsa açacağı haberin kalitesi: Merhaba bugün site hacklediler mirror yok hacklemek kötü bişey iiyi günler.
bu zekada olanlar başvurmasın