Arkadaşlar konuya başlamadan önce sen kimsin lan da bize tavsiye veriyon demeyin benim üstüm olan kişilerden aldığım tavsiyelerdir.
Revealed content
Hack Öğrenmek Zor abartılcak birşey değildir... Hackerlarda Bilgisayar
Mühendisi değildir Hack Denilen Olay hiç bir şey bilmeden En Tepeye çıkılan
bir yol yordam değildir.
Öncellikle Hacking Veyahutta Security Temeli almak istiyorsanız.
Su Özellikleri Sağlamış ve kabul etmiş olmalsınız.
1. Uzunca Bir Vakit.
2. Hayatını Rezil Etme Riski
3. Okuyor iseniz Kesinlikle bulaşmayın !
4. Gerçek Bir Hacker olmak istiyorsanız Ya Bunu Meslek Edinin Yada Hobi olarak kullanın.
5. Hack Mantığını ve Misyonunu iyi anlayın .
6. Vizyonunuzu açık tutmayı unutmayın.
7. En Dibe inmeyi ! En Dibden En tepeye ulaşmayı Göze alabilcek Cesarette olun
Hack Nedir?
Hack Bilgisayar Sistemlerinde Bulunan Zaaflardan yararlanarak sisteme istedinizi yaptırabilmektir.
Hack Sadece Site HACKLEMEK , Msn HACKLEMEK değildir ; Gerçek Hacki INTERNET HIRSIZLIĞI olarak Görebilirsiniz Ayrıca hacki Sadece Sistemlerde olarak düşünmeyin Bir insani Kandırmak bile HACK'e dahildir. aşağıda Hack Temellerini anlatacağım
Peki Hacker nedir?
Hacker Sistem Zaaflarını Bulan , Kullana bilen kişidir Hack için Hırsızlık Terimi kullandım. Yani bir insanı kandırmak Bir insana KENDİ İSTEDİGİNİZ birşeyi YAPTIRABILABILMEK 'te HACKING Terimidir.
Simdi Bir Sistem Bilgisayar Düşünün Bu sisteme erişebilmeniz için normalde parola ister siz Öyle bir Yöntem buluyorsunuzki Sisteme Erişebilmek için paroloyu bilmenize gerek kalmıyor.
1- En Az Bir Tane Yazılım Dili Öğrenin
Python diğer dillere göre daha kolay olduğu için Python öğrenerek başlayabilirsiniz.
2- Bir İşletim Sistemini Derinlemesine Öğrenin
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windowsdan bir cacık olmaz o yüzden Kali Linux,Parrot OS,Hackbox gibi işletim sistemini en ince ayrıntısına kadar öğrenin.
3- Meraklı Ve Araştırmacı Olun
Arkadaşlar kimse size ücretsiz bir şekilde bilgilerini aktarmaz o yüzden elinizden geldiği kadar araştırın ve öğrenmeye meraklı olun.
(Yeni yeni öğrenmeye başlayan arkadaşlar MUTLAKA Hack Kültürü Ve ########
kitabını okumasını tavsiye ederim.)
4-Yazılım Dillerinin Mantığını Öğrenin
Bir yazılım dilinin mantığını öğrenmek için mutlaka onun mantığını da çözmelisiniz ki akılda kalıcı olsun.
5-Hack Terimlerini Ve Ne Olduklarını İyi Öğrenin
Hack terimlerini (Botnet,MD5) bunlar gibi terimlerin ne olduğunu iyi öğrenin.
6-Herzaman Gizli Olun
Bunu yazmam saçma olacak ama gidipte insanların içinde ben ..... hack timin üyesiyim şunları şunları yaptık falanda demeyin lamer gibi gözükebilirsiniz.
7-Ekstra
Atıl Samancıoğlu Etik Hackerlik Kursu 1-2 yi ve Ahmet Birkanın Kurslarını Udemy'den dinlemenizi tavsiye ederim.
Mühendisi değildir Hack Denilen Olay hiç bir şey bilmeden En Tepeye çıkılan
bir yol yordam değildir.
Öncellikle Hacking Veyahutta Security Temeli almak istiyorsanız.
Su Özellikleri Sağlamış ve kabul etmiş olmalsınız.
1. Uzunca Bir Vakit.
2. Hayatını Rezil Etme Riski
3. Okuyor iseniz Kesinlikle bulaşmayın !
4. Gerçek Bir Hacker olmak istiyorsanız Ya Bunu Meslek Edinin Yada Hobi olarak kullanın.
5. Hack Mantığını ve Misyonunu iyi anlayın .
6. Vizyonunuzu açık tutmayı unutmayın.
7. En Dibe inmeyi ! En Dibden En tepeye ulaşmayı Göze alabilcek Cesarette olun
Hack Nedir?
Hack Bilgisayar Sistemlerinde Bulunan Zaaflardan yararlanarak sisteme istedinizi yaptırabilmektir.
Hack Sadece Site HACKLEMEK , Msn HACKLEMEK değildir ; Gerçek Hacki INTERNET HIRSIZLIĞI olarak Görebilirsiniz Ayrıca hacki Sadece Sistemlerde olarak düşünmeyin Bir insani Kandırmak bile HACK'e dahildir. aşağıda Hack Temellerini anlatacağım
Peki Hacker nedir?
Hacker Sistem Zaaflarını Bulan , Kullana bilen kişidir Hack için Hırsızlık Terimi kullandım. Yani bir insanı kandırmak Bir insana KENDİ İSTEDİGİNİZ birşeyi YAPTIRABILABILMEK 'te HACKING Terimidir.
Simdi Bir Sistem Bilgisayar Düşünün Bu sisteme erişebilmeniz için normalde parola ister siz Öyle bir Yöntem buluyorsunuzki Sisteme Erişebilmek için paroloyu bilmenize gerek kalmıyor.
1- En Az Bir Tane Yazılım Dili Öğrenin
Python diğer dillere göre daha kolay olduğu için Python öğrenerek başlayabilirsiniz.
2- Bir İşletim Sistemini Derinlemesine Öğrenin
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Windowsdan bir cacık olmaz o yüzden Kali Linux,Parrot OS,Hackbox gibi işletim sistemini en ince ayrıntısına kadar öğrenin.
3- Meraklı Ve Araştırmacı Olun
Arkadaşlar kimse size ücretsiz bir şekilde bilgilerini aktarmaz o yüzden elinizden geldiği kadar araştırın ve öğrenmeye meraklı olun.
(Yeni yeni öğrenmeye başlayan arkadaşlar MUTLAKA Hack Kültürü Ve ########
kitabını okumasını tavsiye ederim.)
4-Yazılım Dillerinin Mantığını Öğrenin
Bir yazılım dilinin mantığını öğrenmek için mutlaka onun mantığını da çözmelisiniz ki akılda kalıcı olsun.
5-Hack Terimlerini Ve Ne Olduklarını İyi Öğrenin
Hack terimlerini (Botnet,MD5) bunlar gibi terimlerin ne olduğunu iyi öğrenin.
6-Herzaman Gizli Olun
Bunu yazmam saçma olacak ama gidipte insanların içinde ben ..... hack timin üyesiyim şunları şunları yaptık falanda demeyin lamer gibi gözükebilirsiniz.
7-Ekstra
Atıl Samancıoğlu Etik Hackerlik Kursu 1-2 yi ve Ahmet Birkanın Kurslarını Udemy'den dinlemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.