Merhaba imt sakinleri. Kendi arşivimizi ve birazda rakiplerimizi inceledikten sonra ipin ucundan tutabilmemiz için güncel aratılan kelime veya olayların da sitemizde bulunması gerektiğini düşünüyorum.
Arşiv için tıkla
Arşivden @Mectruy un açtığı konuları inceleyin anlıcaksınız.
Amacımız siteyi çöplüğe çevirmek değil. Güncel ve önemli haberler. Bu göreve talip olacak kişi, işini hakkıyla yaptığı taktirde moderatör rütbesine yükseltilecektir.
Bazı sitelerle mücadele etmek için kendimize hedef koyduysak şimdilik reklam verip güncel kalarak adım adım gidelim.
Birde rakip gördüğünüz siteyi asıl büyüten burdaki adamlardır. En basitinden devlet sitelerine, pr li sitelere, hack sitelerine yıllarca atılan hacklinkler sağolsun.
Basit bir örnek için tıklayın
Bi tane daha denk gelen
Buda
Neyse @SpyDark için önemsiz olanlar benim içinde önemsizdir. Herşey Rekabet ile büyür.
Arşiv için tıkla
Arşivden @Mectruy un açtığı konuları inceleyin anlıcaksınız.
Amacımız siteyi çöplüğe çevirmek değil. Güncel ve önemli haberler. Bu göreve talip olacak kişi, işini hakkıyla yaptığı taktirde moderatör rütbesine yükseltilecektir.
Bazı sitelerle mücadele etmek için kendimize hedef koyduysak şimdilik reklam verip güncel kalarak adım adım gidelim.
Birde rakip gördüğünüz siteyi asıl büyüten burdaki adamlardır. En basitinden devlet sitelerine, pr li sitelere, hack sitelerine yıllarca atılan hacklinkler sağolsun.
Basit bir örnek için tıklayın
Bi tane daha denk gelen
Buda
Neyse @SpyDark için önemsiz olanlar benim içinde önemsizdir. Herşey Rekabet ile büyür.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Son düzenleme: