Google ile WordPress Sitelerde Keşif ve Tarama Yapmak
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yine dorklarla ayak üstü hack serisine devam ediyorum.
Çünkü ürettikçe ve araştırdıkça daha fazla kaynak çıkıyor ve bunları türkçe, sadece ve anlaşılır şekilde paylaşmak gerçekten güzel bi his veriyor.
Uzatmadan devam edeyim. Biliyorsunuz Wordpress kendi içinde bir site ağı oluşturmuş webiste sağlayıcısı. Ki özelleştirme vs gibi birçok imkan da sağlıyor.
Ancak herşey güzel gitmemeli
Tabikide zaafiyetlerde Wordpress in peşini bırakmış değil.
Kısa bir özetten sonra dorklara geçeyim.
1. - Plugins (Eklentiler)
Eklentiler olmazsa olmazlarımızda tabikide. Bu eklentiler için de dork yazdım
Aşağıdaki dork size hedef sitedeki eklentileri verir.
---
2. - Themes (Temalar)
Temalarda da zaafiyet kaynıyor tabikide onları da bu dork sayesinde bulabilirsiniz.
---
3. - Upload / Download (Yükleme / İndirme)
Özellikle bu siteler bir blog sitesi haline gelmiş bir sosyal mecra ise shell upload edebileceğiniz yerleri bu dorkla bulabilirsiniz.
---
4. - OpenDir ( AçıkDizin)
Opendir olarak geçen yani sitenin dosyalarında server gibi dolaşmamızı sağlayan arayüz.
(Neden var bilinmez.)
Yani kısa ama etkili çözümler olduğu için paylaşmak istedim.
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yine dorklarla ayak üstü hack serisine devam ediyorum.
Çünkü ürettikçe ve araştırdıkça daha fazla kaynak çıkıyor ve bunları türkçe, sadece ve anlaşılır şekilde paylaşmak gerçekten güzel bi his veriyor.
Uzatmadan devam edeyim. Biliyorsunuz Wordpress kendi içinde bir site ağı oluşturmuş webiste sağlayıcısı. Ki özelleştirme vs gibi birçok imkan da sağlıyor.
Ancak herşey güzel gitmemeli
Kısa bir özetten sonra dorklara geçeyim.
1. - Plugins (Eklentiler)
Eklentiler olmazsa olmazlarımızda tabikide. Bu eklentiler için de dork yazdım
Hidden content - for more
Konuyu Görebilmeniz için "Beğenmeniz ve Yorum yapmaniz" Gerekir.
2. - Themes (Temalar)
Temalarda da zaafiyet kaynıyor tabikide onları da bu dork sayesinde bulabilirsiniz.
3. - Upload / Download (Yükleme / İndirme)
Özellikle bu siteler bir blog sitesi haline gelmiş bir sosyal mecra ise shell upload edebileceğiniz yerleri bu dorkla bulabilirsiniz.
4. - OpenDir ( AçıkDizin)
Opendir olarak geçen yani sitenin dosyalarında server gibi dolaşmamızı sağlayan arayüz.
Bu içeriği görmek için giriş yapın.