Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Gençlik kedi köpek ve netflix peşinde. Biyere gittikleri yok.
Kedi derken hocamGençlik kedi köpek ve netflix peşinde. Biyere gittikleri yok.
Tamam Gelmeyeceğim kardeşim Sana söz veriyorum ölürsen kabrine gelmeyeceğim
Hani herkez kendini hayvan dostlari gibi gosteriyorya yok benim kedim var yok kopegim var fln o masum kedilerin bi sucu olsa hani direk kizarlar vururlar boyle onlarcasi var sirf hava atmak icin hayvan besliyenler var bakin benim kedim var fln diyip ortalikta geziniyolar ama o maum hayvanlarin bir hatasi olunca cok kotu dovuyolar Allah belalarini versinKedi derken hocam
Hani herkez kendini hayvan dostlari gibi gosteriyorya yok benim kedim var yok kopegim var fln o masum kedilerin bi sucu olsa hani direk kizarlar vururlar boyle onlarcasi var sirf hava atmak icin hayvan besliyenler var bakin benim kedim var fln diyip ortalikta geziniyolar ama o maum hayvanlarin bir hatasi olunca cok kotu dovuyolar Allah belalarini versin
Bnm kedim beni dövüyo aw olay yanlışHani herkez kendini hayvan dostlari gibi gosteriyorya yok benim kedim var yok kopegim var fln o masum kedilerin bi sucu olsa hani direk kizarlar vururlar boyle onlarcasi var sirf hava atmak icin hayvan besliyenler var bakin benim kedim var fln diyip ortalikta geziniyolar ama o maum hayvanlarin bir hatasi olunca cok kotu dovuyolar Allah belalarini versin
iste sen bisi yapmiyosun ama herkez seinin gibi degilBnm kedim beni dövüyo aw olay yanlış
Şu herkes yerine herkez yazmasan acayip tilt oluyorumdaiste sen bisi yapmiyosun ama herkez seinin gibi degil
Şu herkes yerine herkez yazmasan acayip tilt oluyorumda

Amin.Dalga geçsek günah, küfür etsek günah. En iyisi dua edelim belli ki gençliğin sıkıntıları var, allah şifa ve zeka versin inşallah..
Benim sıkıntım yok ben gayet yolumdayım okuyacam ben bana zeka açıklıgı dileyin pzt cografya sınavım var
ben ise sınava son tenefüste hazırlanıp 100 üzeriden 500 alıyordumSınav öncesi sana bir tavsiye.
Sınav öncesi gece yoğun çalış, gece diyorsam saat 22.00 dan sonra en az 2 saaten fazla yoğun çalış o sıralarda beyinde değişimler oluyor ve öğrenme hafızada tutma olayın daha yükseliyor ben lise ve üniversite sınavlarında hep böyle yapıp ertesi gün sınavlarda point şov yapıyordum.
Başka ne yapıcamki tüm sınavlara oyle giriyorumSınav öncesi sana bir tavsiye.
Sınav öncesi gece yoğun çalış, gece diyorsam saat 22.00 dan sonra en az 2 saaten fazla yoğun çalış o sıralarda beyinde değişimler oluyor ve öğrenme hafızada tutma olayın daha yükseliyor ben lise ve üniversite sınavlarında hep böyle yapıp ertesi gün sınavlarda point şov yapıyordum.
rosely hoca olmuş haberimiz yok rosely yakında CAMİ DE ders vercek değilmiDalga geçsek günah, küfür etsek günah. En iyisi dua edelim belli ki gençliğin sıkıntıları var, allah şifa ve zeka versin inşallah..