cogunlukla hak etmedigim dogru ama hicbir zaman banımı acın demedimsonra neden banımı açın, neden ben banlandım, ben bunları hak etmedim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
cogunlukla hak etmedigim dogru ama hicbir zaman banımı acın demedimsonra neden banımı açın, neden ben banlandım, ben bunları hak etmedim
ben de seni seviyorum artık
Ben her zaman seviyordum seni eski dostum...ben de seni seviyorum artık
bunu tek kişi ile sınırlandıramam ama şöyle bi liste yapıyımValla en son arrive hoca ile iyi bi konuştum admin oldu bakmamaya başladı bende legend olunca yazarsa bakmayacam her nyss
Radox hocam var Owner oldu bana çok uyarı atmaya başladı
bi Dayı var bizi seven bende onu severim @SpyDark
darkValla en son arrive hoca ile iyi bi konuştum admin oldu bakmamaya başladı bende legend olunca yazarsa bakmayacam her nyss
Radox hocam var Owner oldu bana çok uyarı atmaya başladı
bi Dayı var bizi seven bende onu severim @SpyDark
34gngbunu tek kişi ile sınırlandıramam ama şöyle bi liste yapıyım
@SpyDark: Zaten forumun kurucusu ve imt'le kavgalı olduğum zamanlarda bile bana iyi davranan biri cansın abim 34GNG
@MecTruy: Cem abim çok eskiden beridir tanırım hacker0088 kardeşim anlatırdı hep ve büyüdüğüm, çok şey yaşadığım şehrin abilerinden xd
@Morningstar: Zamanında çok büyük kavga etsekte bi olgunluk yapıp banımı açtığı için ve düzgünce iletişim kurduğu için saygım sonsuz
@ExtacyGod: Yine saygıdan yana kusuru olmayan biri kendisinide uzun yıllardır tanırım gerek siyasi görüşü gerek yaptığı şeyler güzel
@revoNzy: web hacke başladığımdan beri tanışmak istediğim bir adam zaten
@L0C4LR00T: senide seviyorum aslan
@Artoria: kendisinden çok şey öğrendim
@Tron: az buz sendende
lan orrrrrr ben nerdeyimdark
radox
extacygod
Birinin beni seviyor olması gözlerimi doldurdubunu tek kişi ile sınırlandıramam ama şöyle bi liste yapıyım
@SpyDark: Zaten forumun kurucusu ve imt'le kavgalı olduğum zamanlarda bile bana iyi davranan biri cansın abim 34GNG
@MecTruy: Cem abim çok eskiden beridir tanırım hacker0088 kardeşim anlatırdı hep ve büyüdüğüm, çok şey yaşadığım şehrin abilerinden xd
@Morningstar: Zamanında çok büyük kavga etsekte bi olgunluk yapıp banımı açtığı için ve düzgünce iletişim kurduğu için saygım sonsuz
@ExtacyGod: Yine saygıdan yana kusuru olmayan biri kendisinide uzun yıllardır tanırım gerek siyasi görüşü gerek yaptığı şeyler güzel
@revoNzy: web hacke başladığımdan beri tanışmak istediğim bir adam zaten
@L0C4LR00T: senide seviyorum aslan
@Artoria: kendisinden çok şey öğrendim
@Tron: az buz sendende