az önce gördünvalla aglascaniz diyen birini daha önce görmedim
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
az önce gördünvalla aglascaniz diyen birini daha önce görmedim

Benden yardım istiyo kendisi etmeyince mesajları silip forumda aşağılayıcı laf atıyor olgunlaştığını düşünmüyorumHer ne kadar konuyu wcde sıçarken okuyor ve cevaplıyor olsam da ciddi bir kaç kelam etmek isterim. Öncelikle lady'nin tasız esprileri gerçekten can sıkıcı bir hale geldiğini söylemek istiyorum. Yani espri denen şey insanları güldürmelidir sinirlendirmemelidir. Lakin görüyorum ki gündemde beterin beteri bir durum var. Ondan dolayı diğer konuya geçiyorum. @ACE Veen yaptığı bu saygısızlığı zaten forum nezdinde banlanarak ödemişti. Peki ben kendisi hakkında ne düşünüyorum? Artık kendisi üzerine çok gittiğimiz için başvuracak başka yolu olmadığını düşünmeye başlayıp, bir çocukluk hatası yaptığını düşünüyorum. Kendisini Hacknews editörü olarak bizzat affediyorum. Hackhaber platformu da eminim aynı olgunluğu bu küçük kardeşimize gösterecektir.
hacknewsi ne zaman tehdit ettim dayımın oğluForum içinde bazı tatsız denecek olaylar yaşanıyor.
Bunlardan örnekler vericek olursak
@Lady 'nin tatsız esprileri;
![]()
![]()
Ne kadar yazılım ve siber güvenlik alanıyla da olsa tatsızdı.
Diğer örnek ise @ACE Veen isimli üyenin tehditleri, bu üye hem hacknews'i hem de @HackHaber 'i DDoS ile tehdit etti.
Buyrun kanıtları
![]()
Siz neler düşünüyorsunuz?
seni harbi sikerimCocugu sikilmedik yanı kalmadı la![]()
la seni savunuyoz şurda dedigin şeye bahseni harbi sikerim
nası bi savunma ola seni savunuyoz şurda dedigin şeye bah![]()
Aman sen yanlışlıkla hukuk falan okuma doverler senila seni savunuyoz şurda dedigin şeye bah![]()
yahu ben zaten liseyi zar zor bitirdim 8 yıl daha üni cekemem.Aman sen yanlışlıkla hukuk falan okuma doverler seni
okuma yazma bilmeyen adam nasıl hukuk okusunAman sen yanlışlıkla hukuk falan okuma doverler seni

Bi anda eser falan kafasına uyarayım dedim KANXKWNXWKENSKokuma yazma bilmeyen adam nasıl hukuk okusun![]()
he yok okuyan düşünsün benden fasoBi anda eser falan kafasına uyarayım dedim KANXKWNXWKENSK