Bakıyorum da ben ara verince herkeste bir göt kalkması olmuş. Gençler siz bana erişebilecek insanlar değilsiniz. Yok Cheff'in forumunu hackledik, şöyle yaptık böyle yaptık vs vs. Forum kime ait? Domain kime ait? Hiç bir şeyin farkında değilsin sizlerin yüzünüze gülüp muhabbetinizi bile yaptırtmayınca kendinizi bir bok sanmayın bir çoğunuzu piyon olarak kullandım attım çöpe bunun bile farkına varamayacak kadar düşüksünüz. Ben işimi sağlama almadan yapmam. Hadi domain kime ait ise ona söylersiniz. Sitenize Redirect yaptık sizi siktik dersiniz. Ha ama bundan sonra bende acımayacağım. Emin olun herkese teker teker sıra gelir. Benim adımı soyadımı sanalda kimse bilmez diyorsunuz size çektiğimiz sm'leri döktürtmeyin bana kendinizi bir yarrak sanmayın. - Cheff
Bu içeriği görmek için giriş yapın.

Elin lamerinden mi index yemek koyar revodan index yemek mi ? bişey yapıyorsak iyiligin için yapıyoruz. Hani ne bilim yok onun sitesine bastık bunun sitesine bastık gibi bi bi gövde gösterisi çabamız olsa indexe kendi ismimizi yazardık sen gör bil diye source code a easter bile bıraktıkj amk isimlerimizi yazdık ha bide o forumundaki admin midir nedir yok şunu yapıcaz yok sizi yemledik ikinci kez siteyi açıcaz yiyosa o zaman basın falan demiş bu arada acımam gerçekten basarım sm ile ugraşacak kadar düşmedim düşmemde eger cidden adminlerin bu kadar meraklıysa remote olarak degli sunucundan local olarak bile girerim emin ol. Hacklendim demek çok mu zor??? Hacklenmeden hacklemeyi ögrenemezsin bu yollar böyledir emin ol.