Ünülerin kişilik özelliklerinin değerlendirildiği ve yorumlandığı bir site açmayı düşünüyorum grafikler vs vs tabi daha detaylı tutar mı uğraşmaya değer mi
Bu içeriği görmek için giriş yapın.
Yorum için teşekkür ederim ama ben daha çok şeyle ilgili ahlak zeka kişisel öznel şeyleri kastediyorum iQ orani vs vs gençler için olabilir bilmiyorumBelki tutabilir Google'da bir ünlünün adını arattığınızda, boyu, yaşı veya evli olup olmadığı gibi bilgilerin sıklıkla araştırıldığını görüyoruz. Özellikle televizyon başında vakit geçiren bir kesimin ilgisini çekebilir. Güzel bir reklam çalışması ile bu tür içeriklere ilgi duyan bir kitleye ulaşmak mümkün. Ancak şahsen benim ilgimi çeker mi? Sanmıyorum.
Yine de Instagram'da reklam vererek ya da mizah sayfalarıyla iş birliği yaparak iyi bir trafik elde edebilirsiniz. Ayrıca site tasarımı basit, kullanışlı ve çekici olursa, kullanıcıların düzenli olarak siteyi ziyaret etmesini sağlayabilirsin.
tutmaz, magazinler boşuna mı varÜnülerin kişilik özelliklerinin değerlendirildiği ve yorumlandığı bir site açmayı düşünüyorum grafikler vs vs tabi daha detaylı tutar mı uğraşmaya değer mi
O ünlüler değil de ölmüş ve tarihe adını geçirmiş sanatçılar, filozoflar ve önemli kişiler olabilir. Bunların kişilik özellikleri olsa tutabilir. Diğer türlüsü boş magazin.tutmaz, magazinler boşuna mı var
doğru bir konuya barmag bastınO ünlüler değil de ölmüş ve tarihe adını geçirmiş sanatçılar, filozoflar ve önemli kişiler olabilir. Bunların kişilik özellikleri olsa tutabilir. Diğer türlüsü boş magazin.
Wolfgang'ın mı kişilik özellikleri, günlük rutini, okuduğu kitaplar, eserleri daha çok tutar (hem global hem TR) yoksa İbrahim Tatlıses'in mi?
Hem dava açar ibneler benim şu zayıf yönüm yok beni kötülüyosunuz diye.
@Th3columbia
doğru bir konuya barmag bastın![]()