2000'li yılların başlarında şuan tüm tr sanalının ve bazı filmlere (bkz: recep ivedik) replik olmuş küfürlerin çıktığı şu sezen aksu olayı
Jst4u2c nickli bir kullanıcının forumda açtığı konu şu: "Sezen Aksunun hakkinda dusunceleriniz?"
bu konuya gelen ilk yanıt berk isimli kullanıcının onu övmesiyle başlıyor ikinci yanıtta kopuyor olay
"Sezen hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey
onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu kadina da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini
kötü anlamda almayin lütfen. Kadinlarin cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir."
SAIUGKVDJBASLKDHAJS iyi anlamda orospu argümanı atılıyor ortaya ve olaylar kopuyor ikinci mesaj ise mahmut tarafından gönderiliyor
"Senin ananda varmi bu gizli veya acik orospu ruhu?"
ile hulusi ve mahmutun deli dehşet kıyamet küfürleri ile patlıyor olay en komik bulduğum kısımları şöyle listeleyeyim
By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm:
Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi
ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek
icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler
ogrettiginiz icin borclu sayilirim.
Tesekkurler!!!

By FILIZ on Wednesday, September 6, 2000 - 12:01 pm:
Mahmut Bey - Hulusi'ye karsilik yazmasaniz bu olay devam etmezdi ama galiba sizinde hosunuza
gidiyor onun icin geri yaziyorsunuz. En iyisi onu IGNORE yapin.
NOT: Ben Turkleri daha ozel, terbiyeli ve namuslu saniyordum fakat cok yanlismisim ve sizler
beni hayal kirigligina ugrattiniz. Demekki kibarliginiz yalniz gosteris icinmis.
LAVUK TURKLUGUNDEN UTANDI AMK SAKHJASKLDJASDLIASDHKASD
By Rekif945 on Tuesday, November 14, 2000 - 12:46 pm:
gençliğin halinin böyle olmasına gerçekten çok içerledim. ben 55 yaşında bir sezen aksu
hayranıyım ve sezen aksuya karşı olan büyük sevgim ilk karımdan ayrılmama sebep olmuştu...
sezen aksuya söyleyeceğim, bu siteyi ziyaret etmesn sakın...
gerçekten çok ayıp şeyler yazmışsınız
By LathendeR on Tuesday, November 14, 2000 - 12:54 pm:
götveren rekil945'e
kancık adam asıl soöylersen girer mal eleman
ADAM ESKİLERİ YAD ETMİŞ GÖTVERENREFİK DEMİŞLER AMK ASDJIHJKADSKJKADBASJHASD
gençliğin halinin böyle olmasına gerçekten çok içerledim. ben 55 yaşında bir sezen aksu
hayranıyım ve sezen aksuya karşı olan büyük sevgim ilk karımdan ayrılmama sebep olmuştu...
götveren rekil945'e
By Ceyda on Monday, November 13, 2000 - 10:12 pm:
bu safada yazan herseyi tamamiyle gormemezlikten geliyorum. siz ailelerinize bile laf atmaktan
cekinmeyen zavalli, hasta ve sapik insanlarsiniz.Sizleri gorunce turklugumden utanmayi birakin,
insanligimdan ve sizlerle ayni havayi solumaktan utaniyorum ve hepinize YAZIKLAR OLSUN
diyorum...!!!!!!!!
By Eminonu Ulku Ocagindan Cengiz on Tuesday, November 14, 2000 - 01:45 am:
Ceyda denen aydin'a
Sana mi kaldi memleketi kurtarmak. Iki zibidi atisiyor diye "Turklugumden utaniyorum" diye
laflar sarf etmissin. Aklini basina topla, bir seyler yazmadan once yazacaklarinin nereye
varabilcegini dusun.
Tamam mi guzel kardesim.
KARI TURKLUGUMDEN UTANIYORUM DEMIS EMINONU ULKU OCAGINDAN CENGIZ MILLIYETCILIK TOKATI ATMIS AMK CILDIRIRSIN SAJLKDHBASNMKASLDJASD
By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:12 pm:
Mahmut denen hiyara
Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim.
SEN HAKSIZSIN IBNE SEN KINIYORUM VE SANA LAFLAR HAZIRLADIM DİYİP TEKERLEMELİ KÜFÜRLER ETMİS ADAM AMK SDKLJHSHDJKLIAKSDJSAD
bunlara rozet mi vermek istersin anıt mı yaptırmak istersin artık tüm türkiyenin küfürlerini buraya boşaltmışlar
3.O laflar boy boy
seni siken kadir kovboy.
4.bos konusma yalak
ne konusdugunu bilmiyorsun salak
cok cirkinsin kepce kulak
git gotunu siktir yavsak
5.Istanbulda kalkti tren
Ankarada yapti firen
bu lafima cevap veren
ya orospu cocugdur ya picdir.
tanıdık geldi mi küfürler

veya şunu göstereyim
By Sikici on Friday, October 13, 2000 - 05:52 am:
burdaki butun salaklari ben sikiyorum lan, var mi diyeceginiz lan bana. hepinizi sikiyorum.
adam uslu bir sey yazin lan kavatlar.
kendine guvenen bana yazar!!!!!!!!!kanciklar
ADAM FORUMDA SİKİCİ DİYE HESAP AÇMIŞ ŞUNU YAZMAK İÇİN ASDKJNASDLŞSHDKLASDLKŞKHLASBDJASD
incelelemek isteyen olursa link; https://drive.google.com/file/d/0B_...Z1k/view?resourcekey=0-xp4NafbIrb62FiNP3kkpUw
iyi forumlar
Jst4u2c nickli bir kullanıcının forumda açtığı konu şu: "Sezen Aksunun hakkinda dusunceleriniz?"
bu konuya gelen ilk yanıt berk isimli kullanıcının onu övmesiyle başlıyor ikinci yanıtta kopuyor olay
"Sezen hakkindaki yorumlarinda sana katiliyorum. Unuttugun tek sey
onun cok tatli bir orospu oldugu. Ama bu kadina da orospuluk yakisiyor dogrusu. Orospu lafini
kötü anlamda almayin lütfen. Kadinlarin cogunun iclerinde gizli veya acik bir orospu ruhu vardir."
SAIUGKVDJBASLKDHAJS iyi anlamda orospu argümanı atılıyor ortaya ve olaylar kopuyor ikinci mesaj ise mahmut tarafından gönderiliyor
"Senin ananda varmi bu gizli veya acik orospu ruhu?"
ile hulusi ve mahmutun deli dehşet kıyamet küfürleri ile patlıyor olay en komik bulduğum kısımları şöyle listeleyeyim
By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm:
Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi
ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek
icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler
ogrettiginiz icin borclu sayilirim.
Tesekkurler!!!
By FILIZ on Wednesday, September 6, 2000 - 12:01 pm:
Mahmut Bey - Hulusi'ye karsilik yazmasaniz bu olay devam etmezdi ama galiba sizinde hosunuza
gidiyor onun icin geri yaziyorsunuz. En iyisi onu IGNORE yapin.
NOT: Ben Turkleri daha ozel, terbiyeli ve namuslu saniyordum fakat cok yanlismisim ve sizler
beni hayal kirigligina ugrattiniz. Demekki kibarliginiz yalniz gosteris icinmis.
LAVUK TURKLUGUNDEN UTANDI AMK SAKHJASKLDJASDLIASDHKASD
götveren rekil945'e
ADAM ESKİLERİ YAD ETMİŞ GÖTVERENREFİK DEMİŞLER AMK ASDJIHJKADSKJKADBASJHASD
götveren rekil945'e
By Ceyda on Monday, November 13, 2000 - 10:12 pm:
bu safada yazan herseyi tamamiyle gormemezlikten geliyorum. siz ailelerinize bile laf atmaktan
cekinmeyen zavalli, hasta ve sapik insanlarsiniz.Sizleri gorunce turklugumden utanmayi birakin,
insanligimdan ve sizlerle ayni havayi solumaktan utaniyorum ve hepinize YAZIKLAR OLSUN
diyorum...!!!!!!!!
By Eminonu Ulku Ocagindan Cengiz on Tuesday, November 14, 2000 - 01:45 am:
Ceyda denen aydin'a
Sana mi kaldi memleketi kurtarmak. Iki zibidi atisiyor diye "Turklugumden utaniyorum" diye
laflar sarf etmissin. Aklini basina topla, bir seyler yazmadan once yazacaklarinin nereye
varabilcegini dusun.
Tamam mi guzel kardesim.
KARI TURKLUGUMDEN UTANIYORUM DEMIS EMINONU ULKU OCAGINDAN CENGIZ MILLIYETCILIK TOKATI ATMIS AMK CILDIRIRSIN SAJLKDHBASNMKASLDJASD
By Kadir on Friday, October 6, 2000 - 08:12 pm:
Mahmut denen hiyara
Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim.
SEN HAKSIZSIN IBNE SEN KINIYORUM VE SANA LAFLAR HAZIRLADIM DİYİP TEKERLEMELİ KÜFÜRLER ETMİS ADAM AMK SDKLJHSHDJKLIAKSDJSAD
bunlara rozet mi vermek istersin anıt mı yaptırmak istersin artık tüm türkiyenin küfürlerini buraya boşaltmışlar
3.O laflar boy boy
seni siken kadir kovboy.
4.bos konusma yalak
ne konusdugunu bilmiyorsun salak
cok cirkinsin kepce kulak
git gotunu siktir yavsak
5.Istanbulda kalkti tren
Ankarada yapti firen
bu lafima cevap veren
ya orospu cocugdur ya picdir.
tanıdık geldi mi küfürler
By Sikici on Friday, October 13, 2000 - 05:52 am:
burdaki butun salaklari ben sikiyorum lan, var mi diyeceginiz lan bana. hepinizi sikiyorum.
adam uslu bir sey yazin lan kavatlar.
kendine guvenen bana yazar!!!!!!!!!kanciklar
ADAM FORUMDA SİKİCİ DİYE HESAP AÇMIŞ ŞUNU YAZMAK İÇİN ASDKJNASDLŞSHDKLASDLKŞKHLASBDJASD
incelelemek isteyen olursa link; https://drive.google.com/file/d/0B_...Z1k/view?resourcekey=0-xp4NafbIrb62FiNP3kkpUw
iyi forumlar
Bu içeriği görmek için giriş yapın.